Search
Close this search box.

VIDEO in FOTO: Množica ljudi kljub dežju v Slovenj Gradcu pričakala prižig prazničnih luči

Čarobnost prazničnih luči je nocoj zajela Slovenj Gradec. Ob 17. uri so te zasijale v vsej svoji lepoti in naznanile vstop v najbolj veseli mesec v letu.

Nocoj, 1. decembra 2023, ob 17. uri, so v mestnem jedru Slovenj Gradca prižgali praznične luči. Te naznanjajo vstop v najbolj čaroben mesec v letu, ki prinaša veliko dogajanja.

Kljub dežju se je na Glavnem trgu zbrala množica ljudi, ki jo je seveda nagovoril tudi župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler. Med drugim je povedal, da upa, da bo december prinesel več veselja vsem kot ga je letošnje poletje, ki pušča grenak priokus. “Vreme nam danes sicer ni naklonjeno, a verjemem, da bo v decembru več belih dni, ko smo za vas pripravili pester program in verjamem, da bo vsak našel kaj zase.”

Nato je skupaj z najmlajšimi odšteval in Slovenj Gradec je zažarel v soju prazničnih luči. V prihodnjih dneh ga bo dodatno popestrilo dogajanje, pa tudi vonja po kuhančku, cimetu in piškotih ne bo manjkalo. Vabljeni, da se skozi pravljične ulice Slovenj Gradca v veselem decembru sprehodite tudi vsi vi. Dobrodošli!

Dogodki