Search
Close this search box.

VIDEO in FOTO: Kaos na Koroških cestah

Na Koroških cestah je danes obilno sneženje povzročilo pravi kaos. Zgodilo se je več prometnih nesreč, večina tovornih vozil je obtičalo.

Močno sneženje je danes na koroških cestah naredilo pravi kaos.

Na cestiščih je ponekod tudi do 10 cm snega. Promet je tako obstal na relaciji Slovenj Gradec – Mislinja, nastale so več kilometrov dolge kolone. Pred Mislinjskim klancem je obtičalo več tovornih vozil, zato je promet potekal izmenično enosmerno.

Po naših informacijah se je zgodilo več prometnih nesreč: V Šmartnem pri Slovenj Gradcu je s ceste zapeljalo tovorno vozilo. Pri odcepu za Dolič je s ceste zapeljal osebni avtomobil, ki ga je obrnilo na streho. Na Poljani pri Prevaljah se je zgodila prometna nesreča z udeležbo osebnega in tovornega vozila za pluženje in posipavanje ceste. Tudi na Selah je bila zaprta cesta zaradi prometne nesreče z materialno škodo. Številne prometne nesreče so se zgodile tudi na relaciji Velenje – Slovenj Gradec.

VIDEO: Zastoji na relaciji Slovenj Gradec – Mislinja

[evp_embed_video url=”https://www.koroskenovice.si/wp-content/uploads/video_old/kaosmarecsd.mp4 preview=/images/p/kaos.jpg}

VIDEO: Na streho obrnjeno osebno vozilo:

[evp_embed_video url=”https://www.koroskenovice.si/wp-content/uploads/video_old/nesrecasnegmarecsd.mp4 preview=/images/p/obrnjen.jpg}

 

[foldergallery folder=”wp-content/uploads/old/slike/sneg14-03″ title=”Galerija slik”]

 

Na Koroških cestah je danes obilno sneženje povzročilo pravi kaos. Zgodilo se je več prometnih nesreč, večina tovornih vozil je obtičalo.