Video: Holcerčkov poletni festival na Kopah navdušil vse generacije

V nedeljo, 17. 07. 2022, je na Kopah potekal največji otroški festival na Koroškem, Holcerčkov poletni festival. Zdaj pa so organizatorji prireditve dogajanje strnili v kratek video.

Festival, na katerem lahko uživajo vse generacij, je bil tudi letos odlično obiskan. Za otroški smeh in veselje so namreč tudi tokrat poskrbeli z pestrim brezplačnim dogajanjem. Pripravili so jahalne urice, mini zoo, holcerčkovo pravljico, velik igralni park z napihljivimi igrali, holcerčkov lepotilni salon, na razpolago je bila velika plezalna stena, pot do holcerčkovega skritega zaklada, Jolly kotiček, woom mini trail, bike park, Disc golf.

Na voljo so bila tudi električna kolesa, pripravili so predstavitev različnih poklicev, številne najmlajše je razveselila velika gasilska lestev, niso pa pozabili niti na foto kotiček … Za malo starejše so poskrbeli odlični glasbeni gostje Zvita Feltna, DJ NEY, Damjan Murko.

VIDEO: Holcerčkov poletni festival

Dogodek je pustil dober vtis, tako na obiskovalce, kot organizatorje. Vsi se veselijo naslednjega leta, ko bo Holcerčkov poletni festival zopet z vami. Kope pa vas to poletje vabijo še na Holcerčkove družinske dneve. Več podrobnosti najdete na njihovi FB strani TUKAJ.

FOTOGALERIJA

Dogodki