Search
Close this search box.

Veseli december prinaša veliko zabave tudi v Vuzenico

Ne zamudite pestrega programa, ki so ga pripravili za vas. Poleg glasbenega dogajanja, ustvarjalnih delavnic in še marsičesa bo predšolske otroke obiskal tudi Božiček.
Praznična tržnica vVuzenici

Praznična tržnica z bogatim programom je zadnja leta v Vuzenici že tradicija. Otvoritev pestrega letošnjega decembrskega dogajanja, ki se je pričelo to soboto, pa ni zmotilo niti kislo vreme. Udarno so nastopili Vaška godba Vuzenica, Ansambel Diaton, učenci in učenke Glasbene šole Radlje ob Dravi ŽPZ društva upokojencev Vuzenica, Humoristična sekcija KD Vuzenica in nepogrešljivi lajnar Maks. Celotno dogajanje pa so dodatno popestrile ustvarjalne delavnice za najmlajše, ki so risale iskrice v otroških očeh.

Nastop Vaške godbe Vuzenica

Na ploščadi v Vuzenici bo veselo tudi v soboto, 10. decembra, ob 16. uri, ko vas čaka praznični program z bazarjem, ki ga bodo tokrat za vse obiskovalce pripravili učenci OŠ Vuzenica ter otroci Vrtca Vuzenica. Da bo vzdušje še bolj veselo, pa bo z zabavo za vse generacije poskrbela zasedba Srčni muzikanti.

V soju prazničnih luči bo praznična tržnica živela tudi v soboto, 17. decembra, ob 16. uri, ko vas čaka nastop ŽPZ Dominica nova (KD Radlje ob Dravi) in predstava za otroke. Dobri mož z dolgo belo brado pa bo obdaril tudi vse pridne otroke, ki jih v Vuzenici ni malo. Ob 18. uri pa vas čaka tudi koncert Vaške godbe Vuzenica in to v Modri dvorani.

V soboto, 17. decembra, bo vse predšolske otroke obiskal tudi Božiček in jih obdaril. Ne zamudite.

Dogajanje v čarobnem mesecu decembru bodo zaključili v petek, 23. decembra, ob 17. uri, ko bo za zabavo poskrbela domača zasedba DaDžem. Skupina DaDžem se predstavlja kot vaš(ki) rock ‘n roll band, ki ga lahko postavite na vsak oder, v vsak lokal, na vsako zabavo. Člani zasedbe so skoraj sami Vuzeničani: Damjan Naglič, Uroš Medved, Alen Luka Rajšter in Matej Čoderl.

Prav vse dni dogajanja se boste obiskovalci lahko pogreli s toplim čajem in kuhanim vinom. Domači ponudniki bodo za vas pripravili pestro ponudbo izdelkov, ki jih boste lahko kupili in podarili kot najlepše božično darilce. Lokalna skupnost pa je ponosna, ker je Vuzenica dober vzgled sodelovanja mnogih domačih društev in posameznikov. Z roko v roki je vse lažje in zadovoljstvo je na koncu toliko večje.

Največja zahvala za njihov trud in delo je velik obisk ljudi, ki se povabilu z veseljem odzovejo. Organizatorji dogajanja so prepričani, da bo tako tudi letos. Prepustite se utripu najbolj veselega meseca v letu tudi vi in se jim pridružite.

Več o dogajanju najdete tudi TUKAJ.

Vir: Občina Vuzenica in TIC Vuzenica

Ne zamudite pestrega programa, ki so ga pripravili za vas. Poleg glasbenega dogajanja, ustvarjalnih delavnic in še marsičesa bo predšolske otroke obiskal tudi Božiček.