Search
Close this search box.

Vesela nedel’a bo v Dravogradu poskrbela za pester družinski dan

V nedeljo, 16. junija 2024, bo v Dravogradu še posebej veselo, saj prihaja Vesela nedel'a.
Fotografija je simbolična

Velika zabava, imenovana Vesela nedel’a, ki jo v Dravogradu pripravljajo v nedeljo, 16. junija 2024, bo poskrbela, da se bo zabavala čisto vsa družina. Pester dan, poln zabave za male in velike bo potekal v svežini čudovitega grajskega parka v Bukovju, vse aktivnosti pa so brezplačne! 

Prvič v Dravograd prihaja Dejan Dogaja z bandom, ki bo poskrbel za glasbeni del prireditve, tako z otroškim kot zabavnim programom. Za vesele aktivnosti in kreativno dogajanje bo poskrbela izkušena animacijska ekipa Piki Poki, ki bo za vse obiskovalce pripravila kup presenečenj, tako da dolgčas zagotovo ne bo nikomur.

Kar pet ur boste lahko uživali na napihljivih igralih, v ustvarjalnih delavnicah, športnih in družabnih igrah, si poslikali obraz ali se olepšali s tatuji, se naučili cirkuških veščin in se ob koncu sprostili v kotičku za počivanje. Animacije bodo zasnovane po principu različnih postaj, ki jih lahko obiščete po vrsti ali vsako zase. Postaje bodo primerne za vsa starostna obdobja, za najmlajše in najstarejše. 

Dogajanje bo potekalo v čudoviti naravi parka dvorca Bukovje, kjer se bodo lahko otroci brezskrbno igrali v senci dreves. V primeru slabega vremena bo celotno dogajanje prestavljeno v dvorano Špic D.

Vstopnine ni, vabljeni vsi od blizu in daleč!

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
V nedeljo, 16. junija 2024, bo v Dravogradu še posebej veselo, saj prihaja Vesela nedel'a.