Search
Close this search box.

Velikodušnost in solidarnost obiskovalcev Karitasovega koncerta v Mislinji so odprle vrata upanja v najtežjih trenutkih

Velik si, kolikor veliko je tvoje srce. V Mislinji so ponovno dokazali, da znajo stopiti skupaj, ko je to potrebno.

S hvaležnostjo in toplino v srcu želimo izraziti iskreno zahvalo vsem, ki ste se udeležili 12. Karitasovega dobrodelnega koncerta ter prispevali svoje donacije v boju proti posledicam avgustovskih poplav,” se pričenja zahvalno pismo organizatorjev 12. Karitasovega dobrodelnega koncerta, ki je potekal 3. decembra v Mislinji.

Organizatorji s ponosom oznanjajo, da so skupaj z vašimi prispevki zbrali 3120 evrov. Ta sredstva so usmerili v pomoč družinam, ki so jih prizadele poplave. In sicer družini Kavčič iz Mozirja, družini Škufca s Prevalj ter družini Stropnik iz Črne so omogočili 1040 evrov pomoči za obvladovanje posledic naravne katastrofe

“Vaša velikodušnost in solidarnost so odprle vrata upanja v najtežjih trenutkih. Družine se vam iz srca zahvaljujejo za vašo neprecenljivo denarno pomoč. Zavedamo se, da voda lahko odnese imetje, vendar ne more srca in dobrosrčnosti, ki ste jo izkazali,se organizatorji s hvaležnostjo zahvaljujejo.

Zahvalno pismo so zaključili s temi besedami:Hvala vam, ker ste s svojo podporo naredili razliko v življenjih tistih, ki so se soočili z nepričakovanimi izzivi. Vaša dobrota bo ostala trajen vir spodbude in upanja za naše skupnosti.”

Velik si, kolikor veliko je tvoje srce. V Mislinji so ponovno dokazali, da znajo stopiti skupaj, ko je to potrebno.