Search
Close this search box.

Velenje bogatejše za pasji salon in butik Loving Paw – NARAVNO. LOKALNO. SRČNO

Živimo v svetu, v katerem vsak dan znova ugotavljamo, da se v določenih trenutkih ali obdobjih v življenju, bolje razumemo z živalmi kot ljudmi. Predvsem psi so človekovi najboljši prijatelji, ki skrbijo za nas, nam polepšajo dan. Imeti psa ali druge domače živali pa ni samoumevno.

Zato je tudi tako zelo pomembno, kako skrbimo za svojega štirinožnega prijatelja. S čim ga hranimo, kako ga negujemo in kakšno opremo uporabljamo. Tukaj nastopi Loving Paw – butik in pasji salon, ki ga vodi Janja Strozak. Že od malih nog je močno povezana s kosmatinčki, brez katerih si še danes, toliko let kasneje, nikakor ne zna predstavljati življenja. Že v času študija jo je pot zapeljala v izobraževanje na področju holističnega pristopa pri skrbi za živali. Osrečuje jo to, kar počne danes – da je vsak dan v družbi kosmatinčkov in zanje ustvarja naravne in zdrave proizvode ter jim nudi najboljšo možno nego na podlagi strokovnih izobraževanj.

Zgodba v nastajanju

Janja je že leta 2017 začela s pisanjem o zdravem življenju kužkov in muc. V tem času je pridobila tudi ogromno znanja s področja veterine in holističnega pristopa celostne obravnave kužkov in muc. Vse od takrat se izobražuje in pridobiva certifikate na področju zdrave prehrane in njihove nege.

Dve leti kasneje je tako s pomočjo sorodnikov uresničila tudi svojo veliko željo – odprla je spletni butik za male živali, ki pa je v marsičem povsem drugačen od ostalih podobnih spletnih butikov. V njem namreč najdemo lastne izdelke za pse in mačke.

A Loving Paw je več kot le navadna znamka s proizvodi za kosmatince. Je zgodba, je način življenja lastnika in njegovega najboljšega prijatelja. Znamka, kjer najdejo svoj najljubši izdelek tudi najbolj občutljivi. V ospredju so nasveti, recepti in pomoč vsem lastnikom. Skozi celotno zgodbo se držijo temeljnih vrednot: NARAVNO. LOKALNO. SRČNO.

Lokalni in naravni izdelki za kosmatince

Med samim izobraževanjem in raziskovanjem je čisto po naključju ugotovila, da je bentonitna glina izjemno pomembna tudi v veterini. Tako je z lastniki ene izmed najboljše bentonitne gline na svetu ustvarila celoten set za nego in zdravje iz bentonitne gline v letu 2020. In tako se je zares začela razvijati blagovna znamka Loving Paw.

»V tistem trenutku sem našla svoje poslanstvo – skrbeti, ustvarjati in prodajati zgolj samo še svoje naravne, lokalne in srčne izdelke.« Prelomno je bilo tudi letošnje leto 2023, ko je na podlagi strokovnega izobraževanja odprla tudi pasji salon oziroma Center zdravega in negovanega kosmatinčka na Žarovi 16 v Velenju.

Vabljeni v salon in butik Velenje ali v spletno trgovino!

»Lastniki kosmatinčkov me lahko vedno dobijo na telefonski številki 069 611 116, preko emaila info@lovingpaw.si, socialnih omrežij @lovingpaw.si, Instagram profila ali na spletni trgovini www.lovingpaw.si. Z velikim veseljem najdemo termin za nego ali pa svetujem pri zdravemu načinu življenja. Ker si vaši kosmatinčki zaslužijo le najboljše!« je povedala lastnica Janja.

Živimo v svetu, v katerem vsak dan znova ugotavljamo, da se v določenih trenutkih ali obdobjih v življenju, bolje razumemo z živalmi kot ljudmi. Predvsem psi so človekovi najboljši prijatelji, ki skrbijo za nas, nam polepšajo dan. Imeti psa ali druge domače živali pa ni samoumevno.