Search
Close this search box.

“Varni v 2020”: Sodeluj v nagradni igri in pomagaj gasilcem do nove opreme

V letu 2018, ki se počasi približuje koncu, so slovenski gasilci opravili 19.732 intervencij, na katerih je sodelovalo 135.606 gasilcev. Tako, kot so oni vsakokrat nesebično pomagali nam, je prišel čas, da se jim zahvalimo in tudi mi pomagamo njim.

Kliknite TUKAJ in izpolnite nagradni letak ter s svojim sodelovanjem brez svojega finančnega vložka omogočite donacijo Gasilski zvezi Slovenije za nakup nove gasilske opreme. Po izpolnjenem letaku lahko po želji tudi preverite, ali ste prek spletne platforme zmožni višje donacije.

ZANIMIVOST: GASILSKA OPREMA ZDRŽI TUDI DO 1000°C IN VEČ.

Nagradna igra se izvaja na spletni strani www.kovancek.com pod enotnim geslom »VARNI V 2020« in poteka od 1. 12. 2019 do 15. 1. 2020.

*POGOJ ZA SODELOVANJE

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki so dopolnile najmanj 18 let. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju, zunanji pogodbeni sodelavci organizatorja ali njihovi ožji družinski člani.

Organizator bo pri žrebanju nagrajencev kot veljavne upošteval le tiste pravilno in popolno izpolnjene spletne nagradne letake, ki jih bodo udeleženci nagradne igre v obdobju trajanja nagradne igre izpolnili in oddali v elektronski obliki na predpripravljenem obrazcu na organizatorjevi spletni strani. V polja na spletnem nagradnem letaku morajo udeleženci vnesti vse zahtevane podatke, kot je razvidno iz samega letaka in ga oddati prek organizatorjeve spletne strani www.kovancek.com.

**ŽREBANJE IN PREVZEM NAGRADE

Organizator bo v nagradni igri “Varni v 2020” izžrebal 3 nagrajence, ki bodo prejeli vsak svojo nagrado. Eno nagrado v nagradni igri predstavlja pet detektorjev dima Kidde 10Y29 (simbolična slika detektorja dima Kidde 10Y29 je prikazana na zadnji strani teh splošnih pogojev).

Organizator bo žrebanje nagrad izvedel dne 16. 1. 2020. Izžrebani bodo trije nagrajenci, ki bodo prejeli vsak svojo nagrado (vsak nagrajenec prejme 5 detektorjev dima Kidde 10Y29). Žrebanje bo potekalo v notarski pisarni notarke Irene Cirman Florjančič, Cigaletova ulica 11, Ljubljana.

Najpozneje v 8 (osmih) dneh po izvedenem žrebanju bo organizator rezultate žrebanja objavil z obvestilom na javno dostopni spletni strani www.kovancek.com. Organizator bo nagrajenca o rezultatu žrebanja obvestil tudi osebno prek kontaktnega naslova oziroma podatkov, ki jih bo nagrajenec vnesel v obrazce na spletni strani organizatorja med postopkom oddaje nagradnega letaka na izžrebanem nagradnem letaku.

***ZAVEZA ORGANIZATORJA K DOBRODELNOST

Organizator se zavezuje, da bo iz lastnih sredstev in na svoje stroške v 30 dneh od zaključka nagradne igre podaril Gasilski zvezi Slovenije, Tržaška cesta 221, Ljubljana, donacijo v obliki denarnega zneska, katere višina bo določena na naslednji način: od vsakega veljavnega nagradnega letaka, ki ga bo organizator prejel v času trajanja te nagradne igre, se organizator Gasilski zvezi Slovenije zavezuje podariti znesek 0,10 EUR (primer: organizator bo v času trajanja nagradne igre prejel 10.000 veljavnih spletnih nagradnih letakov, zato bo organizator Gasilski zvezi Slovenije podaril 1.000,00 EUR lastnih denarnih sredstev). Navedeno predstavlja zavezo izključno organizatorja in v nobenem pogledu ne predstavlja zaveze ali finančnega bremena udeležencev te nagradne igre.

Vir: www.kovancek.com

Dogodki