Search
Close this search box.

Valentinovo razvajanje na Kopah: Preživite večer ob vrhunski kulinariki in zvokih dalmatinske klape Aenona

Valentinov vikend bodo na Kopah začeli na najboljši možen način, in sicer z dalmatinsko klapo Aenona. Rezervacije že sprejemajo.

Če še nimate ideje, kako preživeti valentinov vikend, kam povabiti svojo drago ali dragega, potem je Lukov dom na Kopah prava rešitev za vas.

V petek, 11. 2. 2022, namreč ne smete zamuditi nepozabnega druženja na Lukovem domu na Kopah, kjer bo nastopila klapa Aenona iz Nina pri Zadru. Člani zasedbe že vrsto let nastopajo po Sloveniji, za katero pravijo, da jim je »druga domovina«. Tokrat pa jim boste lahko prisluhnili tudi na Koroškem.

Poleg odlične glasbe vas v petek zvečer na Kopah čaka tudi vrhunska kulinarika. Število mest je omejeno. Rezervacije pa sprejemajo na 02 88 39 870 ali 040 718 938.

Spremljajte tudi Facebook stran Koroške Novice, kjer smo objavili nagradno igro, v kateri lahko z malo sreče osvojite večerjo za dve osebi, za petkov valentinov večer v Lukovem domu na Kopah. Sodelujete lahko TUKAJ.

VIDEO: Najboljši domači suhozorjeni steaki so pripravljeni za vaše brbončice

Dogodki

Valentinov vikend bodo na Kopah začeli na najboljši možen način, in sicer z dalmatinsko klapo Aenona. Rezervacije že sprejemajo.