Search
Close this search box.

Vabljeni na otroško Božično simfonijo, ki prihaja v Narodni dom Mežica

Jutri, v ponedeljek bodo v Narodnem domu Mežica prišli na svoj račun naši najmlajši. Čaka jih predstava gledališča KUC KUC, ki nosi naslov Božična simfonija.

V ponedeljek, 4. decembra 2023, ob 17. uri, v veliki dvorano Narodnega doma Mežica, prihaja Božična simfonija. Predstavo za otroke bo izvedlo KUC KUC gledališče.

Zgodba in idejna zasnova: Urške Raščan (po motivih ruske ljudske pravljice Mašenjka in medved).

Po motivih ruske ljudske pravljice Mašenjka in medved, ki je osvojila srca otrok in staršev po vsem svetu, se v prazničnem decembru podajamo na pot v deželo dedka Mraza. Na krilih domišljije nas bosta nagajiva Maša in simpatični medo popeljala v svojo kočico, globoko v pravljični gozd, kjer bomo skupaj dočakali smeha in iskric poln božični večer.

Kot v vsaki pravljici, pa ne bo šlo brez zapletov in kot v vsaki KU-KUC predstavi brez pomoči iz občinstva. Preden bomo zares slišali medvedovo Božično simfonijo, bomo morali pomagati Maši, kajti brez pomoči prijateljev bi se skoraj znašla na Božičkovem seznamu porednih. A ni prav to pravi pomen praznikov? Da pomagamo in smo skupaj …

Več informacij najdete TUKAJ.

Lepo vabljeni v hram kulture!

Dogodki