Search
Close this search box.

Vabljeni na motivacijsko predavanje Aljoše Bagole: “Kako biti v redu”

Društvo Altra, Enota Prevalje vabi v torek 5. 12. 2023 ob 18:00 uri v Družbeni dom na Prevaljah, na eno najbolj priljubljenih motivacijskih predavanj pri nas z naslovom »Kako biti v redu«.

Društvo Altra, Enota Prevalje, s ponosom vabi vse zainteresirane na eno izmed najbolj priljubljenih motivacijskih predavanj pri nas. Dogodek bo potekal v torek, 5. decembra 2023, s pričetkom ob 18:00 uri v Družbenem domu na Prevaljah.

Na odru se bo zavihtel slovenski kreativni direktor desetletja, Fatalni moški 2021 in avtor knjižnih uspešnic “Kako izgoreti” in “Vzeti življenje v svoje roke“, ter “Srečo, prosim” – Aljoša Bagola. Svojevrsten strokovnjak na področju osebnostne rasti bo delil svoje dragocene izkušnje in vpoglede o tem, kako ohraniti notranje ravnovesje v dinamičnem svetu.

Predavanje z naslovom “Kako biti v redu” bo zagotovo navdihnilo prisotne, saj Bagola s svojim značilnim slogom združuje motivacijske elemente, osebno izkustvo in humor. Skozi svojo karizmatično predstavitev bo spodbujal k razmišljanju o življenjskih prioritetah ter kako doseči notranje zadovoljstvo.

Vstopnine za dogodek ni, saj želi društvo Altra omogočiti dostopnost predavanja vsem zainteresiranim. Dogodek bo odlična priložnost za obogatitev duha, pridobivanje novih motivacijskih orodij ter srečanje s skupnostjo, ki ceni osebno in duhovno rast.

Vsi, ki si želite koristnih nasvetov za boljše življenje ter hkrati uživati v odlični predstavitvi enega izmed najvidnejših slovenskih motivacijskih govornikov, ste vljudno vabljeni na predavanje Aljoše Bagole. Ne zamudite te edinstvene priložnosti za navdih in spremembo.

Vir: Društvo Altra

Dogodki

Društvo Altra, Enota Prevalje vabi v torek 5. 12. 2023 ob 18:00 uri v Družbeni dom na Prevaljah, na eno najbolj priljubljenih motivacijskih predavanj pri nas z naslovom »Kako biti v redu«.