V Vuzenico prihajajo Čuki, skupina Mambo Kings in ansambel Zeme. Podelili bodo tudi občinska priznanja

V Vuzenici že ves teden potekajo 28. Vuzeniški dnevi, v okviru katerih so se že in se še bodo odvili številni dogodki za vse generacije.

Tudi letošnji Vuzeniški dnevi so postregli z bogatim program, ki se bo v Vuzenici odvil med 5. in 15. avgustom. Po besedah organizatorjev so in še bodo polni zabave, športnih dogodkov, družinskih druženj ter kulturnih prireditev. Vsi dogodki pa so brez vstopnine.

Program dogajanja

Poletje, čas brezskrbnih in sproščenih dni, ko si še posebej radi vzamemo čas za družino, prijatelje in znance. Odlična priložnost za srečanja, druženja in zabavo so naši Vuzeniški dnevi, med katerimi smo tudi letos s številnimi organizacijami in posamezniki pripravili nadvse bogat program, ki potrjuje geslo ZA VSAKOGAR – TUDI ZA VAS! Dnevi športa, zabave, kulture, sejma in romanja nas že 28 let povezujejo in k nam v mesecu avgustu privabijo številne obiskovalce,” je pred pestrim avgustovskim dogajanjem dejal župan Vuzenice Franjo Golob.

“Ponosen sem na vas spoštovane občanke in občani, da zmoremo in znamo skupaj pripraviti tako obsežno in odmevno dogajanje, katerega glas se širi daleč po naši domovini. Verjamem, da smo ponosni na našo občino, za katero se venomer trudimo, da jo izboljšujemo in omogočamo kvalitetno življenjsko okolje vsem, ki tukaj živimo in tistim, ki k nam prihajajo,” dodaja Golob.

“Občinski praznik, Vuzeniški dnevi, so priložnost, da se srečamo na številnih dogodkih. Naj ne bo to samo praznik občine ampak praznik prav vsakega izmed nas. Iskrene čestitke vsem občanom, še posebej pa ob tem prazniku čestitam vsem prejemnikom občinskih priznanj, ki jih bomo podelili na slavnostni seji v četrtek, 11. 8,” je sklenil župan. Na slavnostno sejo pa ste vabljeni tudi vi. Potekala bo ob 18. uri v telovadnici OŠ Vuzenica.