V Vuzenici bo potekalo tekmovanje za svetovni pokal v Inline rolanju

Smučarski klub Vuzenica združuje šestdeset let tradicije! Sedem let zapored se v Vuzenici organizira tekme v Inline rolanju – slalom na rolarjih. Na začetku jim je to služilo kot nadomestni / poletni treningi za tekmovalce in otroke, ki so jim popestrili poletne mesece, kasneje pa je to prerastlo v nekaj več.
19657338_1621879391175969_3765635847684577431_n

Svetovni pokal v InLine rolanju bo v Vuzenici letos že drugo leto zapored. Tudi letos jim je uspelo, da je I FEEL Slovenija World CUP Inline slalom Vuzenica ponovno pri nas.

Organizatorji Vuzenico z okolico postavljajo na svetovni zemljevid kot turistično destinacijo, ki združuje prijaznost ljudi v sožitju z naravo. Letos so dogodku dodali še nekaj več, dodali so mu tudi socialno noto. Del zbranih sredstev bodo namenili tudi socialno ogroženim otrokom.

V prireditvi so prepoznali potencial ponudniki turističnih točk vseh treh dolin Koroške, Mežiške, Mislinjske in Dravske. Pridružili se bodo tudi iz Maribora – Partnerstvo za Pohorje. Ravno tako, že drugo leto zapored v njihovem delu prepoznata potencial partnerja dogodka, kot sta RedBull in Slovenska Turistična Organizacija (I FEEL Slovenia), ter mnoga druga Slovenska podjetja.

Dogodek bo potekal 27., 28. in 29. maja v Vuzenici.

Vir: TIC Vuzenica

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.