V Vuzenici bo letos spet potekal tradicionalni Rokov sejem

V soboto in nedeljo, 14. in 15. avgusta 2021, bo v Vuzenici potekal tradicionalni Rokov sejem. Prodajna mesta bodo na voljo na Sejmarski in Splavarski ulici. Občina Vuzenica pa je objavila razpis in pravila za prodajalce in razstavljalce. Rok za prijavo je 29. julij.

Razpored prodajnih mest določi organizator sejma. Zaradi omejenega prostora in ukrepov covida-19 je možno najeti največ 5 m prodajnega prostora za posamezno podjetje (izjema suha roba).

Zadnji rok za prijavo na sejem in plačilo sejemskega prostora je 29. 7. 2021. Prijave in plačil po tem datumu ne bodo več sprejemali, opozarjajo na občini, prav tako na dan sejma prijava in plačilo prodajnega prostora ne bo možna.

Cena prodajnega prostora je naslednja:

  • 15 € za 1 m prodajnega prostora.
  • Za društva in neprofitne organizacije s sedežem na območju občine Vuzenica ter kmetije in
    posameznike s sedežem na območju občine Vuzenica, ki prodajajo domače izdelke oz. izdelke lastne
    izdelave je najem prostora brezplačen.
  • Za vse proizvajalce DUO s certifikatom oz. pozitivnim mnenjem od OZS ter kmetije, ki prodajajo
    domače izdelke in pridelke, znaša cena 7 € za 1 m prodajnega prostora.

Znesek je potrebno poravnati na TRR št. 01341-6030365413 (sklic je vaša davčna številka), TIC Vuzenica,
Mladinska ulica 1, 2367 Vuzenica. Na sejmu lahko sodelujete v skladu z navodili, ki so navedena v prijavnici in veljajo kot pogodba, najdete jih pa TUKAJ.

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na tel. 02/ 87 91 220 od ponedeljka do petka med 8. in 12. uro. Veljajo samo pisne prijave.

Ob tem vse prodajalce in obiskovalce naprošajo, da spoštujejo veljavne vladne ukrepe za preprečevanje prenosa okužb s koronavirusom covid-19.

Vir: Občina Vuzenica

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije