Search
Close this search box.

V Vrtcu Dravograd poteka vpis otrok

Vpis otok v Vrtec Dravograd za šolsko leto 2024/2025 bo potekal od 4. do 15. marca 2024.
Fotografija je simbolična

Kot so sporočili iz Vrtca Dravograd, bo vpis otrok za šolsko leto 2024/2025 potekal od ponedeljka, 4., do vključno petka, 15. marca 2024.

Otroke lahko vpišete v katerokoli enoto ali oddelek Vrtca Dravograd, in sicer v enoto Dravograd, enoto Robindvor, enoto Šentjanž – vrtec Kronica, oddelek Trbonje, oddelek Libeliče, oddelek Črneče ali v oddelek Ojstrica.

Pogoj za vključitev otroka v vrtec je, da otrok do 1. septembra dopolni starost najmanj 11 mesecev in da starši ne uveljavljate več pravice do starševskega dopusta v obliki polne odsotnosti z dela ter da bo imel otrok pred vstopom v vrtec (tj. najkasneje do 1. septembra) opravljeno obvezno cepljenje za OMR (ošpice, mumps in rdečke), ki je določeno s 3. členom Zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o nalezljivih boleznih.

Starši lahko prazno vlogo za vpis s prilogami osebno prevzamete ali izpolnite pri svetovalni delavki v enoti Šentjanž – vrtcu Kronica, dostopna pa je tudi na spletni strani vrtca.

Izpolnjeno vlogo za vpis, vključno z vsemi potrdili, lahko nato oddate osebno pri svetovalni delavki v enoti Šentjanž – vrtcu Kronica (vsak delovni dan v času rednega vpisa med 9. in 14. uro, razen v četrtek, 7. marca 2024, ko boste imeli možnost vpisa med 9. in 17. uro), jo pošljete po pošti na naslov vrtca: Šentjanž pri Dravogradu 70, 2373 Šentjanž pri Dravogradu ali jo pošljete skenirano (ne fotografirano s telefonom) in podpisano na elektronski naslov: janja.kerbler@vrtecdravograd.si.

Če vloge ne boste oddali osebno, vas vljudno prosijo, da po oddaji le-te pokličete svetovalno delavko na telefonsko številko 02 828 12 15, da se preveri prejem vaše vloge.

Starši otrok, ki že obiskujejo vrtec, bodo prejeli vlogo za vpis s prilogami pri vzgojiteljici, kamor jo tudi vrnejo.

Več informacij o vpisu lahko dobite na:

Vir: Vrtec Dravograd

Dogodki

Vpis otok v Vrtec Dravograd za šolsko leto 2024/2025 bo potekal od 4. do 15. marca 2024.