V Večgeneracijskem centru Andeški hram se obeta pestro jesensko dogajanje

V Večgeneracijskem centru Andeški hram, kjer najdete brezplačne vsebine za vse generacije, so že pripravljeni tudi na jesenske mesece. Tudi tokrat so za vas pripravili zelo raznolik in pester nabor brezplačnih aktivnosti, tako da bo lahko vsak našel nekaj zase. Najmlajše vabijo na druženje že ta ponedeljek, obeta pa se tudi pestro septembrsko dogajanje, ko bo med drugim izvedena tudi Parada učenja.
nordijci

Večgeneracijski center Andeški hram (VGC) ponuja varen in dostopen prostor, namenjen neformalnemu druženju, sodelovanju, prenosu znanja in aktivnemu učenju v vseh življenjskih obdobjih.

Pobudnika za odprtje VGC sta bila poleg župana MO Andreja Časa še dva javna zavoda: MOCIS, Center za izobraževanje odraslih in Zdravstveni dom Slovenj Gradec. Glede na dejavnost znotraj Andeškega hrama pa je bilo vzpostavljeno sodelovanje tudi z Rokodelskim centrom Koroške. Pri tem naj še omenimo, da projekt finančno podpira MO Slovenj Gradec.

VIDEO: Predstavitveni video

Za mesec september so v VGC ponovno pripravili pester nabor aktivnosti. “Kot so sporočili organizatorji, bodo na razpolago tudi tiste vsebine, ki niso bile na voljo čez poletje. Ponovno vas vabijo na nordijsko hojo in jezikovne klepetalnice. Še naprej pa boste lahko v družbi igrali bridž, se učili esperanto, prepevali, telovadili, ustvarjali in še mnogo več.”

Program za september

Dogajanju v VGC pa se lahko pridružite že v ponedeljek, ko bodo od 15. ure naprej izdelovali “super mega cool” urnike za novo šolsko leto. Zato so na delavnico še posebej vabljeni otroci. “Poleg tega pa se je eden izmed naših mlajših obiskovalcev odločil podariti nekaj svojih peresnic, ki bi mogoče prišle še komu prav. Šolskih potrebščin se nabere kar nekaj, marsikomu pa je končni znesek v veliko breme. Če torej še potrebujete peresnico ali pa poznate koga, ki bi jo potreboval, lahko v ponedeljek v času delavnice pridete ponjo (na voljo jih bo 5),” so še sporočili iz VGC.

Za vse dejavnosti, ki bi jih želeli obiskati je obvezna predhodna prijava na 082 051 264 ali na vgc@mocis.si. Pri tem naj še enkrat omenimo, da so vse aktivnosti brezplačne.

Za konec naj še omenimo, da bodo v septembru izpeljali tudi Parado učenja, več o omenjenem dogodku pa vam bomo kmalu razkrili tudi na naši spletni strani. Če pa vas zanima, kaj vse še pripravljajo, pa lahko aktualno dogajanje spremljate tudi na njihovi spletni strani TUKAJ ali obiščete njihovo Facebook stran.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.