Search
Close this search box.

V sredo spletna predstavitev programa Erasmus za mlade podjetnike

Informacijska točka Europe Direct Koroška in podjetje A. L. P. Peca d.o.o. organizirata spletno predstavitev programa Erasmus za mlade podjetnike.

Kot so sporočili organizatorji je predstavitev namenjena novim oz. potencialnim podjetnikom, ki bi se želeli učiti od izkušenega podjetnika v eni izmed sodelujočih držav, in izkušenim podjetnikom, lastnikom MSP v eni izmed sodelujočih držav, ki bi želeli navezati nove poslovne stike in izvedeti več o priložnostih v drugi državi EU.

Spletna predstavitev bo v sredo, 24. marca 2021, ob 10. uri, prek Zooma. Zaradi omejenega števila udeležencev vabijo, da se na dogodek prijavite in si s tem zagotovite možnost, da boste lahko predavatelju in gostjam zastavili svoja vprašanja. Obrazec za prijavo najdete tukaj, lahko pošljitetudi mail na alenka.miler@alppeca.si.

Program bodo sooblikovali:

  • Sebastjan Rosa iz Centra za razvoj in prenos znanja Univerze na Primorskem, ki je lokalna posredniška organizacija programa Erasmus za mlade podjetnike in hkrati partner mreže Enterprise Europe Network Slovenija;
  • Valerija Kumar, direktorica uspešnega podjetja Lucifer Chocolate iz Velenja, kjer ročno izdelujejo unikatne čokoladne izdelke, ki jih poleg prodaje na domačem trgu izvažajo v Avstrijo, Italijo, na Japonsko;
  • Mihaela Kateva, bodoča podjetnica, ki si želi v Bolgariji ustanoviti lastno slaščičarno/čokoladnico za izdelavo ročno izdelanih unikatnih slaščic in je prišla v podjetje Lucifer Chocolate, da si pridobi potrebna podjetniška znanja za uspešen zagon podjetja;
  • Žana Kukanja, mlada podjetnica iz Prekmurja, ustanoviteljica podjetja SIMO experience, ki organizira programe za izmenjavo študentov in se je odločila za podjetniško izmenjavo na Kanarskih otokih (Španija), da si pridobi podjetniška znanja s področja marketinga in komunikacije.

VIR: Europe Direct Koroška

Dogodki

Informacijska točka Europe Direct Koroška in podjetje A. L. P. Peca d.o.o. organizirata spletno predstavitev programa Erasmus za mlade podjetnike.