Search
Close this search box.

V soboto vsi na Hop Streetball košarkarski turnir v Slovenj Gradec

To soboto, 27. maja 2023, bo v Slovenj Gradcu potekal Hop Streetball basket turnir s spremljevalnim programom, ki bo navdušil vse obiskovalce.

Radi igrate košarko s kolegi, pa nikoli ni priložnosti? Si raje samo ogledate dobro tekmo in komentirate z roba igrišča? Vas košarka sploh ne zanima, se pa radi zabavate v dobri družbi? Potem bo Hop Streetbasket turnir pravi dogodek za vas.

V soboto, 27. maja 2023, bo namreč v Slovenj Gradcu potekal turnir ulične košarke po pravilih 3×3, s spremljevalnim programom, ki bo pritegnil staro in mlado.  

Turnir bo potekal od 10. ure naprej pri Mladinskem kulturnem centru na Ozarah v Slovenj Gradcu, za najmlajše bo preko celega dneva potekala animacija, ogledali si boste lahko, kako se drži ravnotežje na slacklinu pod vodstvom ekipe Slackline SG, za dobro vzdušje pa bodo poskrbeli KlemenKlemen, Trkaj, TADI TADA & GIMI PRØ, Plesna skupina M Dance in DJ Ukac.

Najboljše ekipe pa čakajo tudi privlačne nagrade, za osvojeno 3. mesto bo ekipa prejela 200€, za 2. mesto 400€, zmagovalna ekipa turnirja pa bo prejela 1.000€.

Prijave za turnir v košarki 3×3 lahko oddate na telefonsko številko 040644921 (Dejan Kerš), ali preko e-pošte info@hop-prevozi.si. Prijavnina za posamezno ekipo (maksimalno 4 igralci) znaša 100€.

Za več informacij lahko obiščite Facebook stran dogodka.

Ne pozabite, v soboto, 27. maja 2023, je v Slovenj Gradcu dan za basket.

Dogodki

To soboto, 27. maja 2023, bo v Slovenj Gradcu potekal Hop Streetball basket turnir s spremljevalnim programom, ki bo navdušil vse obiskovalce.