Search
Close this search box.

V soboto na Kopah žur z Mambo Kingsi

Najbolj zabavno smučišče v Sloveniji nadaljuje z najbolj noro smučarsko in žurersko sezono. Na Kope prihajajo MAMBO KINGSI.

Še zadnji vikend v letu 2023 se bo na Kopah odvijal mega žur z Mambo Kingsi. V goste prihajajo to soboto, 30. decembra 2023, ob 20. uri.

Mambo kings je primorska glasbena skupina, ki že več kot dvajset let zaseda glasbene odre po Sloveniji. Skupina je bila ustanovljena leta 1994 v Portorožu, kjer so na začetku delovali kot hišni band v enem izmed lokalov. Na začetku so preigravali latino in jugo hite, kasneje pa posneli svoj lastni album. Danes so nepogrešljivi na vseh večjih prireditvah. Skupino sestavljajo Rus, Bart, Vasko in Mare.

Pripravite se na nepozaben žur do jutranjih ur ob ritmih Mambo Kings. Pridite, plešite in se prepustite užitkom glasbe v družbi prijateljev.

Vstopnice za mega žur so na voljo TUKAJ.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
denis
denis
3 mesecev nazaj

Še eno razgrajanje v regijskem parku Pohorje, droge na kubike, vse pokozlano naokoli. Druga stran te karte, upam, da se policija kdaj v civilu sprehodi med dilerji.

Dogodki

Najbolj zabavno smučišče v Sloveniji nadaljuje z najbolj noro smučarsko in žurersko sezono. Na Kope prihajajo MAMBO KINGSI.