V slovenjgraškem domu starostnikov so se razveselili obiska otrok, Miklavža, članov društva upokojencev in župana (FOTO)

Tudi v Koroškem domu starostnikov PE Slovenj Gradec so z veseljem vstopili v praznični december.
264766545_1517669275284605_4724864651386095902_n

Veseli december so v slovenjgraškem domu starostnikov pred dnevi začeli z radoživostjo, s smehom in prisrčnostjo otroškega vrtca Škratica Mica. Otroci so oskrbovancem podarili odtise srčnosti v obliki voščilnic, v domu pa so se jim zahvalili tudi s prazničnimi piškoti, ki so jih spekli sami. V domu pa se je ustavil tudi Miklavž.

Včeraj pa so se stanovalci razveselili domiselnih voščil, ki so jim jih prinesli otroci iz vrtca z Legna. Obiskali pa so jih tudi predstavniki društva upokojencev Slovenj Gradec, s predsednikom Janezom Golograncem, ki jim je prinesel darilo in iskreno zaželel vse dobro. Obiskala jih je tudi prijazna dobrotnica akcije »Božiček za en dan« in z žrebanjem obdarila njihovo stanovalko, gospo Lesnik.

Sledil je še tradicionalni obisk župana MO Slovenj Gradec, Tilna Kluglerja, ki je vsem stanovalkam in stanovalcem zaželel obilo zdravja in zadovoljnega bivanja v res prijetnem domu. Oskrbovanci pa so zanj pripravili tudi glasbeni program.

Ob tem v domu še dodajajo: “Vsem se toplo zahvaljujemo za prazničen obisk in seveda tudi za darila.”

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.