Search
Close this search box.

V slovenjgraškem domu starostnikov so se razveselili obiska otrok, Miklavža, članov društva upokojencev in župana (FOTO)

Tudi v Koroškem domu starostnikov PE Slovenj Gradec so z veseljem vstopili v praznični december.

Veseli december so v slovenjgraškem domu starostnikov pred dnevi začeli z radoživostjo, s smehom in prisrčnostjo otroškega vrtca Škratica Mica. Otroci so oskrbovancem podarili odtise srčnosti v obliki voščilnic, v domu pa so se jim zahvalili tudi s prazničnimi piškoti, ki so jih spekli sami. V domu pa se je ustavil tudi Miklavž.

Včeraj pa so se stanovalci razveselili domiselnih voščil, ki so jim jih prinesli otroci iz vrtca z Legna. Obiskali pa so jih tudi predstavniki društva upokojencev Slovenj Gradec, s predsednikom Janezom Golograncem, ki jim je prinesel darilo in iskreno zaželel vse dobro. Obiskala jih je tudi prijazna dobrotnica akcije »Božiček za en dan« in z žrebanjem obdarila njihovo stanovalko, gospo Lesnik.

Sledil je še tradicionalni obisk župana MO Slovenj Gradec, Tilna Kluglerja, ki je vsem stanovalkam in stanovalcem zaželel obilo zdravja in zadovoljnega bivanja v res prijetnem domu. Oskrbovanci pa so zanj pripravili tudi glasbeni program.

Ob tem v domu še dodajajo: “Vsem se toplo zahvaljujemo za prazničen obisk in seveda tudi za darila.”

Dogodki

Tudi v Koroškem domu starostnikov PE Slovenj Gradec so z veseljem vstopili v praznični december.