V slovenjgraškem domu starostnikov s piknikom otvorili sezono poletnih iger ter začeli z druženji na balkonu (FOTO)

V Koroškem domu starostnikov PE Slovenj Gradec so za stanovalce pripravili nadvse aktiven teden. Med drugim je zadišalo tudi po čevapčičih in slastnih piškotih.
202112024_1396801814038019_6701197042102690886_n

Zelo aktiven teden je za nami. Poleg rednih aktivnosti, ki smo jih že vse (ob sproščanju ukrepov) začeli redno izvajati, so stanovalci na Zeleni in Oranžni enoti skupaj z zaposlenimi izvedli odprtje druženj na balkonih. Zlate naše kuharice so jim v ta namen spekle še kekse. Na druženje ob kavi, soku in keksih so povabili tudi vodjo enote,” so po pestrem in zanimivem tednu zapisali na Facebook strani Koroškega doma starostnikov PE Slovenj Gradec.

Kot so navedli, so v četrtek s piknikom naredili uvod v poletne igre. Pivo, sok, čevapčiči s prilogo in glasbeni gost g. Praper so naredili popolno dopoldne. Tudi športne igre smo izvedli, ampak te še ne štejejo za točke.”

Hišnik Mirko je obral še češnje v sadnem parku, le-te so se prilegle po pikniku in počitku, so dodali. Petkovo mašo pa jim je daroval duhovnik g. Brložnik. “Lepo vas pozdravljamo in vam želimo čim več prijetnih piknikov,” so sklenili zapis v slovenjgraškem domu starostnikov.

FOTOGALERIJA

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.