Search
Close this search box.

V Slovenj Gradec na pokušino Wolfove kave

Koroški pokrajinski muzej z izbranimi gostinci vabi na pokušino Wolfove kave.

Z lanskim letom je Wolfova kava postala stalni produkt gostinske ponudbe v izbranih lokalih v mestu Slovenj Gradec. Koroški pokrajinski muzej vas od ponedeljka 9. 12., do nedelje 15. 12. 2019 v okviru Tedna promocije Wolfove kave, skupaj z izbranimi gostinci vabi na pokušino Wolfove kave.

Wolfova kava, wolčja s smetano je posebna kavna mešanica z rahlo sadno sladko aromo ter s prijetno usklajenim okusom karamele in lešnikov. Skodelico dobre in močne Wolfove kave vam ponujata Ars cafe mestna kavarna in Čajnica peč.

Koroški pokrajinski muzej še sporoča, da bodo v času tedna promocije Wolfove kave potekale še druge ugodnosti. Na facebook profilu Hugo Wolf bodo vsak dan objavili nagradno vprašanje o življenju skladatelja Huga Wolfa, zato vabljeni k sodelovanju, saj nagrade so mamljive. V muzejski trgovini pa boste lahko kupili Wolfovo kavo po znižani ceni.

»Hugo je zelo rad pil dobro kavo. Doma si jo je lahko privoščil po mili volji, ker je oče, ki je sovražil nakupe po malem, iz Trsta naročil kave in riža po celo balo.« (Modesta Wolf – Strahser, Spomini na dom)

VIR: KPM

Dogodki