Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu vas pričakuje posebna velikonočna dekoracija (FOTO)

V Slovenj Gradcu, na krožišču pri Namanovi vas pričakuje čudovita velikonočna dekoracija.

Prihaja Velika noč, praznik, ki je v krščanskem koledarju eden najpomembnejših. S praznovanjem tega dogodka sežejo priprave daleč nazaj, vključno z blagoslovom snopov in butar ter številnimi okrasitvami, ki obudijo praznično vzdušje.

Letošnje leto prinaša tudi Mestni občini Slovenj Gradec posebno velikonočno dekoracijo, ki je postavljena v krožišču pri Namanovi. Ta izjemna okrasitev je plod skupnega dela in ustvarjalnosti otrok iz VVZ Slovenj Gradec, natančneje enote Škratica Mica.

Otroci so s svojimi ustvarjalnimi prispevki obogatili krožišče s pristno velikonočno vzdušje, ki ga krasijo različni simboli tega praznika.

Okrasitev, ki jo je oblikovala otroška kreativnost, bo na ogled vse do ponedeljka, 8. aprila. Vabimo vas, da si vzamete čas in obiščete to čudovito ustvarjalno delo, ki bo nedvomno polepšalo praznovanje Velike noči tudi v Slovenj Gradcu.

“Velika noč je priložnost za skupno praznovanje in ustvarjanje čudovitih spominov. Zato se zahvaljujemo vsem otrokom, ki so sodelovali pri ustvarjanju te velikonočne dekoracije, ter vsem, ki so omogočili, da se ta lepa tradicija nadaljuje tudi v naši mestni občini,” se ob tej priložnosti zahvaljujejo organizatorji.

Dogodki

V Slovenj Gradcu, na krožišču pri Namanovi vas pričakuje čudovita velikonočna dekoracija.