Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu so otroci uživali na poletnem taboru

Za najmlajše, ki si upajo domačo posteljo zamenjati za blazino pod šotorom in preživeti dan (in noč) v odlični družbi s številnimi zabavnimi in kreativnimi aktivnostmi, ob tabornem ognju in pravem taborniškem vzdušju, so v Slovenj Gradcu tudi letos pripravili enodnevni poletni tabor.

Tudi v letošnjem poletju je javni zavod Spotur poskrbel za zabavne, poučne in kreativne počitnice. Za nore dogodivščine pa so poskrbeli tudi na enodnevnem poletnem taboru za naše najmlajše.

Pretekli petek in soboto je pred Mladinskim kulturnim centrom Slovenj Gradec potekal enodnevni poletni tabor, za otroke od 4. leta naprej. “Skupaj smo v skavtskem duhu preživeli noč v šotorih, postavili si bivake, zakurili ogenj, na katerem smo si spekli hrenovke in penice. Vse skupaj smo si popestrili z raznimi igrami, kjer smo postali pravi Indijanci.” so povedali organizatorji in dodali: “Ko pa nam je postalo vroče pa smo se ohladili z vodnimi igrami.” ter zaključili, da so se imeli tako super, da se na taboru zagotovo vidijo tudi drugo leto.

Poletni tabor v Slovenj Gradcu:

Vir: FB Spotur

Dogodki