Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu poteka Božični sejem s pestrim spremljevalnim programom

Na Trgu svobode v Slovenj Gradcu te dni poteka božično-novoletni sejem s pestrim spremljevalnim programom. Na stojnicah je na voljo pestra ponudba izdelkov koroških rokodelcev ter prazničnih kulinaričnih izdelkov. S predstavami, animacijo, ustvarjalnimi delavnicami ter obiskom Božička pa bo poskrbljeno tudi za najmlajše.

Na Trgu svobode je že od 1. decembra postavljen tudi poseben božični poštni nabiralnik, kamor lahko otroci oddajo pismo za Božička.

Nekaj utrinkov z včerajšnjega sejma najdete v priloženi galeriji. Božični sejem z bogato ponudbo pa lahko obiščete tudi danes na Trgu svobode že od 10. ure dalje. Popoldne pa boste lahko prisluhnili otroškemu pevskemu zboru DArko in Mešanemu pevskemu zboru Dar, za zabavo bo poskrbel tudi Glasbeni center Sled ter skupina Jazzva.

V petek, 21. 12. 2018, bo v sklopu sejma ob 16.30 na prireditvenem odru otroška predstava Janko in Metka v izvedbi gledališča Makarenko. Po predstavi bo otroke obiskal in obdaril Božiček. Praznično vzdušje za odrasle pa bosta od 18.30 ure dalje pričarali skupina Dwajg in Ženska vokalna skupina Nova. Na ta dan bodo lokali in trgovine za vas organizirali nakupovanje pod lučkami in vam svoja vrata odprli vse do 22. ure zvečer. Sejma se lahko udeležite še do sobote, 22. 12. 2018, vljudno vabljeni.

Dogodki