Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu podelili diplome diplomantkam in diplomantom Fakultete za zdravstvene in socialne vede

Diplomantkam in diplomantom je ob podelitvi diplom spregovorila dekanica, prof. dr. Danica Železnik, v imenu ustanoviteljice Fakultete, Mestne občine Slovenj Gradec, pa jih je nagovoril tudi župan Tilen Klugler.

V petek, 10. decembra 2021, so v MKC na Ozarah podelili diplome diplomantkam in diplomantom Fakultete za zdravstvene  in socialne vede Slovenj Gradec. Fakulteta že vrsto let omogoča dodiplomsko in podiplomsko izobraževanje v mnogih programih s področja zdravstvenih in socialnih ved. Fakulteta za zdravstvene in socialne vede Slovenj Gradec je študentom prijazna, visoko kakovostna v domačem, kakor tudi v mednarodnem, prostoru konkurenčna visokošolska institucija s prožno, vitko organizacijo in delovanjem ter prilagajanjem zahtevam moderne družbe in kliničnega okolja. 

Čeprav je podelitev letošnjih diiplom potekala ob upoštevanju ukrepov za zajezitev epidemije, je tudi župan, ki je diplomante nagovoril, izpostavil upanje, da jim bo dogodek še dolgo ostal v prijetnem spominu, pri čemer je po njegovem “podelitev diplom prva stopnička na poti kariernih in zaposlitvenih izzivov. Diplome vas bodo sicer opolnomočile, ampak vi sami ste tisti, ki boste svoja delovna okolja morali prepričati, da ste strokovnjaki, kar vam bo omogočilo tudi napredovanja in ugled. Naj vam bodo danes podeljene listine dobra popotnica pri vaših karierah, ob zadovoljstvu, da ste izpolnili enega najpomembnejših življenjskih ciljev.”

V imenu ustanoviteljice, Mestne občine Slovenj Gradec, jim je ob tem iskreno čestital in zaželel veliko prihodnjih uspehov, fakulteti pa se je zahvalil za strokovno izvedbo programov, kar je še eni generaciji omogočilo uspešen zaključek študija, kljub izzivom, s katerimi nas sooča epidemija. Diplomantkam in diplomantom, ki jih bo epidemiološka situacija spremljala tudi v profesionalnih, službenih okoljih še nekaj časa, je zaželel, da ostanejo zdravi, vsem diplomantkam in diplomantom, svojcem in prijateljem, pa je zaželel tudi lepe in mirne božične praznike in predvsem lepše in prijaznejše novo leto.

FOTOGALERIJA

Vir: Mestna občina Slovenj Gradec

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Sivvester
Sivvester
2 let nazaj

Bî komentirav přvi sâmo zedêvi têga, da bî sê antvêdar hôtvi še kûnštnejši od mêne spodstôpit, da obevodânijo svôje mnêje. În, da bî zagvîšneje vêdev, kâm pês tâco mòvî, da nâbi zbôvev od kôvíd bovîzni, četûdi je cîpven. Sâj je že nevârno, da bôjo vêdi zbovêvi za pâjsjo stêkvino v primêri, da bòjo zmîram mâjn vîdvi, za kâ se prâv za prâv grê îno kâk se ta svît sûče ?

Dogodki

Diplomantkam in diplomantom je ob podelitvi diplom spregovorila dekanica, prof. dr. Danica Železnik, v imenu ustanoviteljice Fakultete, Mestne občine Slovenj Gradec, pa jih je nagovoril tudi župan Tilen Klugler.