Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu Odprta kuhna. Se vam že cedijo sline?

Edinstvena kulinarična tržnica Odprta kuhna se je tudi letos odpravila na pot po Sloveniji. Danes gostuje v Slovenj Gradcu. Ne zamudite.

Danes, 9. septembra 2023, boste lahko razvajali svoje brbončice na Odprti kuhni v Slovenj Gradcu, saj bodo mestno jedro spet obiskali gastronomski mojstri s cele Slovenije. Izjemni ponudniki bodo vse obiskovalce s svojimi jedmi razvajali med 11. in 21. uro, na Trgu svobode in Glavnem trgu.

S čudovito mešanico kulinaričnih dobrot vas bodo tokrat razvajali Argentino Steakhouse Lounge CaffeClubAtelier Karim, Birdie Foodielab, Brina Dežela okusovFood Point SloveniaKitajski VrtNamaste – indijska restavracija, Oakberry, Pišek bar, PUNKT, bistro in kavarnaRozaslonStari pisker – gostilna in pivnicaStories by LeaTORO paellas, Twister ice cream rolls.

Pridružite se in raziščite ponudbo raznolikih okusov, finih grižljajev in žlahtnih požirkov iz vse Slovenije, saj se bo zagotovo našlo nekaj za vsakogar. Vabljivo sončno vreme kar vabi na prosto.

Županje in župani občin, v katerih gostuje Odprta kuhna, se strinjajo, da priljubljena kulinarična tržnica popestri družabni utrip vsakega mesta, saj tak dogodek s seboj pripelje obiskovalce od blizu in daleč, ter predstavi kulinarično ponudbo, ki v takšni pisani podobi ni na voljo vsak dan.

Vse Odprte kuhne potekajo v skladu z načeli organizacije okolju prijazne tržnice – jedi in pijače bodo stregli le v biorazgradljivih materialih in povratni embalaži, poskrbeli pa bodo tudi za možnost ustreznega ločevanja odpadkov.

Za vse dodatne informacije spremljajte tudi www.odprtakuhna.si, kjer se lahko prijavite na njihove tedenske e-novičke.

Zakaj bi kuhali doma, ko pa se lahko razvajate na Odprti kuhni. Vabljeni torej v Slovenj Gradec!

Dogodki

Edinstvena kulinarična tržnica Odprta kuhna se je tudi letos odpravila na pot po Sloveniji. Danes gostuje v Slovenj Gradcu. Ne zamudite.