Search
Close this search box.

V Radljah ob Dravi bo potekal kegljaški maraton Uroša Stoklasa za Guinnessov rekord

Trboveljski kegljač Uroš Stoklas se je odločil za nov podvig. V Radljah ob Dravi bo podiral svetovni rekord v neprekinjenem kegljanju.

Vsi ljubitelji kegljanja in navijači vabljeni v Radlje ob Dravi na Guinnessov rekord v neprekinjenem kegljanju, kjer bo ultramaratonski kolesar in profesionalni kegljač Uroš Stoklas iz Trbovelj s sparing partnerji, sedanjimi in preteklimi svetovnimi in državnimi prvaki, rekorderji ter številnimi ljubitelji kegljanja iz Slovenije in Evrope, premikal meje v neprekinjenem kegljanju.

Dogodek se bo odvil v Bowling centru Bajta Radlje ob Dravi. S pričetkom v petek, 15.4. 2022 ob 16.00 in zaključkom v soboto, 16. 4. 2022 ob 16.00.

Ljudje imamo v resnici neverjetne rezerve, da lahko petkrat rečemo, Da ne moremo več, vendar lahko še vedno nadaljujemo. Že od nekdaj mi železna volja in vztrajnost pomagata pri doseganju na prvih pogled nemogočih ciljev. Tako sem v kegljanju na svetovi ravni osvojil vse kar je mogoče. To je 9 zlatih medalj na svetovnih prvenstvih in pokalih, kar je najvišja lovorika, ki jo lahko kegljač doseže. Prav tako sem vsega skupaj osvojil 34 medalj na velikih tekmovanjih, šestkrat sem bil svetovni klubski prvak in trikrat svetovni pokalni prvak. A ker ne spim na lovorikah in vedno iščem nove izzive, sem si sedaj zadal nekaj, kar si ni še nihče. Želim si podreti Guinnessov svetovni rekord v 24-urnem kegljanju,” je pred velikim kegljaškim maratonom na uradni spletni strani dogodka zapisal Uroš Stoklas, ki se tudi sprašuje, ali mu bo uspelo.

Dogodek podpirata mednarodna kegljaška zveza WNBA NBC in kegljaška zveza Slovenije KZS. Več o dogodku najdete TUKAJ.

Dogodki

Trboveljski kegljač Uroš Stoklas se je odločil za nov podvig. V Radljah ob Dravi bo podiral svetovni rekord v neprekinjenem kegljanju.