Search
Close this search box.

V Radljah bodo danes nastopili Čuki. Jutri zaključek prireditve Radeljski dnevi 2022 z Zvito Feltno

Letošnji Radeljski dnevi, ki so jih uradno otvorili 9. septembra s položitvijo temeljnega kamna Aglomeracija 10991 Zg. Vižinga – Občina Radlje ob Dravi, se počasi bližajo koncu. V okviru občinskega praznika Občine Radlje ob Dravi pa se bodo še danes in jutri odvile številne zanimive prireditve za vse generacije.

Radeljska srečanja, ki so nazaj po dveh letih premora, pripravljata Javni zavod ŠKTM Radlje in Občina Radlje ob Dravi skupaj z lokalnimi društvi in institucijami. Radeljska srečanja 2022 bodo potekala od 8. do 25. septembra, na različnih lokacijah na območju Radelj ob Dravi. Ob tem pa velja poudariti, da so vse prireditve v času dogajanja brez vstopnine.

Organizatorji prireditve se vsako leto trudijo program še izboljšati in obiskovalcem ponuditi več različnih dogodkov. Nekatere prireditve so že tradicionalne, zato jih ohranjajo in prirejajo vsako leto. Se pa vedno trudijo dodati tudi kaj novega, inovativnega in tako bo tudi tokrat.

Javni zavod ŠKTM Radlje in Občina Radlje ob Dravi sta namreč letos poskrbela za številne novosti. Prihaja vikend poln glasbe, zabave in druženj – »Rad ’mam vikend«. Ena od novosti je tudi Naša tržnica, ko boste lahko kar dva dni nakupovali dobrote in izdelke lokalnih ponudnikov.

Kot veleva tradicija, se bo praznovanje praznika občine Radlje ob Dravi tudi tokrat zaključilo s Hmeljarskim likofom, ko bo za zabavo skrbela zasedba Zvita Feltna. Še pred tem pa boste lahko v Radljah v soboto, 24. septembra, uživali ob zvokih ansambla Čuki in se nasmejali stand up komiku Gašperju Bergantu.Celoten program za Radeljska srečanja 2022 najdete TUKAJ.

Dogodki