Search
Close this search box.

V pustnem času se posladkajte s Pekarno Zorman

Pekarna Zorman z več kot 30. letno tradicijo skrbi za sladke poslastice med najbolj šaljivim časom leta, da je Pust takšen, kot se spodobi - tudi masten okoli ust.

Prihaja pustni čas in v Pekarni Zorman so že pridno na delu, da bodo za sladkosnede zagotovili najbolj tipično sladico za pustni čas, krof. Slastni krofi veljajo za tradicionalno pustno poslastico, ki je pripravljena iz kvašenega testa, ocvrta v olju in polnjena z marelično marmelado, v kombinaciji s tradicijo in starimi vražami pa skupaj s kurenti odganja zimo in privablja obilno letino.

V Pekarni Zorman se tradicionalne peke krofov letos lotevajo že 33. leto, a ne samo v pustnem času, za vas jih pečejo skozi celo leto. Verjamejo, da je t.i. ”Zormanov krof” en izmed najbolj prepoznavnih krofov na Koroškem, po mnenju mnogih zadovoljnih sladkosnedov pa je nedvomno tudi eden izmed bolj okusnih.

Krofe v tem pustnem času ponujajo v svoji poslovni enoti Tržnica v Slovenj Gradcu, ki se nahaja na naslovu Poštna ulica 4, za vsa večja naročila pa so vam vedno na voljo na telefonski številki 041 595 274, po dogovoru vam dobrote tudi dostavijo.

Njihove slastne krofe pa lahko najdete tudi v trgovinah Tuš in Spar na območju cele Koroške, kot tudi v trgovinah Koroške kmetijsko-gozdarske zadruge.

Ker v Pekarni Zorman verjamejo, da se bo verjetno vsak izmed vas v tem navihanem in šaljivem pustnem času vsaj enkrat pregrešil s to kalorično poslastico, vas vabijo v svojo trgovino na tržnici v Slovenj Gradcu, kjer pa vas čakajo tudi njihove ostale tradicionalne dobrote, kot so domači rženi kruh, mešani in beli kruh, razna peciva, bureki in sendviči. 

Kmalu pa jih boste lahko obiskali tudi na drugi lokaciji, ki pa naj za enkrat ostane še skrivnost.

Veselo pustno rajanje vam želi Pekarna Zorman.

Dogodki

Pekarna Zorman z več kot 30. letno tradicijo skrbi za sladke poslastice med najbolj šaljivim časom leta, da je Pust takšen, kot se spodobi - tudi masten okoli ust.