Search
Close this search box.

V prodaji tudi vstopnice za večerno dogajanje letošnjega KKŠ Summer Festa

Po dolgih šestih letih premora se na Koroško vrača najbolj vroč festival tega poletja: KKŠ Summer Fest. Zopet ga prireja zasedba aktivistov Kluba koroških študentov, ki letos obeležuje svoj 70-letni rojstni dan in tako velja za enega najstarejših študentskih klubov v Sloveniji.

Festival, ki je luč sveta prvič ogledal leta 2012, kasneje pa se je povzpel na lestvico največjih festivalov v Sloveniji, se bo letos odvijal na popolnoma novi lokaciji, na Poljani pri Prevaljah, kjer boste 12. in 13. avgusta imeli možnost prepevati in se zabavati ob glasbi znanih slovenskih glasbenih izvajalcev.

Na glavnem odru bodo nastopali: Jan Plestenjak, Luka Basi, Joker Out, BQL, Alya, Polkaholiki, Pero Lovšin s španskimi borci in mnogi drugi. Navdušenci elektronske glasbe pa bodo lahko svoj ritem ujeli tudi na elektro odru, kjer bodo nastopali: Paolo Barbato, Insolate, Glia, Brtinzz, Dom3n,Zepec, Jona, Krift, I-K-O in Pek Pouch.

Poleg bogatega večernega dogajanja pa pripravljajo še zabavno dnevno dogajanje, na katerem boste ujeli tudi znane hite Damjana Murka, se presmejali ob vodenju Gašperja Berganta in Matica Hercega, ter se sprostili z najrazličnejšimi športnimi aktivnostmi: od nogometnega pikada, bodyzorbinga, slip’n’slide, beerpong, ameriški gladiator in še mnoge druge. Zabava je zagotovljena, zato vabljeni, da se pridružite dogajanju na Poljani.

Vstopnice za nepozabno zabavo si lahko zagotovite na spletni strani Olaii TUKAJ ter na prodajnih mestih Olaii (Trafika 3DVA in OMV). Prav tako pa lahko na festivalu tudi kampirate popolnoma brezplačno (vse kar morate storiti je, da izpolnite obrazec za kampiranje, ki ga najdete TUKAJ. Za več informacij pa spremljajte KKŠ Summer FEST Facebook in Instagram, kjer boste izvedeli še več.