Search
Close this search box.

V prevaljskem domu v sredo brez novih okužb, en rezultat še čakajo

Iz Doma starejših Na Fari spet prihajajo dobre novice. Vsi štirje testi zaposlenih, ki so bili testirani v sredo, so negativni. Rezultat včerajšnjega testa še čakajo.

“Stanovalci v Domu starejših Na Fari se počutijo za razmere okrog nas dobro, prav tako vsi, ki so sedaj v » Sivi coni « zaradi izolacije. Vseh 22 stanovalcev bo opravilo po navodilih NIJZ v nedeljo tudi testiranje. Prava epidemiološka slika doma se bo pokazala v ponedeljek, ko bomo prejeli še njihove izvide,” je v četrtkovem sporočilu za javnost, ki je objavljeno na spletni strani Doma starejših Na Fari, zapisala direktorica doma Stanka Vauh.

“Štirje zaposleni, ki so bili prav tako v stiku z zaposleno osebo, katere je test pokazal pozitiven rezultat in so bili testirani v sredo, so v četrtek dobili negativen rezultat, vendar so iz preventivnih razlogov še doma,” je še pojasnila Vauhova in dodala, da se bo tudi njihova prava epidemiološka slika pokazala šele čez nekaj dni.

V četrtek do zaradi slabšega počutja napotili na odvzem brisa še enega zaposlenega, o rezultatu izvida bodo poročali danes.

“V Domu se zavedamo, da bomo morali živeti s korono še kar nekaj časa. Vsi pa si želimo in delamo na tem, da ohranimo neko stabilnost in da ne izzovemo v domu prevelikega izbruha okuženj. Vsi smo dovzetni za okužbo in prav zato moramo spoštovati in izvajati vse ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe,” je sklenila zapis direktorica doma.

Dogodki

Iz Doma starejših Na Fari spet prihajajo dobre novice. Vsi štirje testi zaposlenih, ki so bili testirani v sredo, so negativni. Rezultat včerajšnjega testa še čakajo.