V Otiškem Vrhu porušili “Hišo duhov”

IMG_20180421_121903.jpg

Po tem, ko je pred nedavnim v Otiškem Vrhu pri Dravogradu požar uničil zapuščeno gospodarsko poslopje, so danes dopoldne porušili tudi zapuščeno hišo poleg.

Številni občani so že pred požarom opozarjali, da je hiša v slabem stanju, da se deli stavbe krušijo in da predstavlja tudi nevarnost za udeležence v prometu. Tesno ob stavbi namreč poteka cesta, ki je prav na tem delu speljana v ovinek. Ta je oster in zaradi hiše slabo pregleden. Zgodba o “Hiši duhov”, kot so jo ljubkovalno poimenovali domačini, je danes dočakala svoj epilog. Stavbo, ki je bila nekaterim trn v peti, saj so jo videli kot neugledno in nevarno podrtijo, drugim pa se je zdela prisrčen spomin na stare čase, so v jutranjih urah porušili.

Po neuradnih informacijah naj bi bila zdaj že porušena stavba v lasti enega izmed lokalnih podjetnikov, govori pa se tudi, da bi naj kmalu preuredili ta odsek ceste. Ta naj bi nato potekala bolj naravnost. Uradnih podatkov še nismo prejeli, ko pa jih bomo, vas bomo o usodi ceste skozi Otiški Vrh sproti obveščali.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.