V Otiškem Vrhu meteorna voda ogrožala kletne prostore stanovanjskega objekta

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje je v popoldanskih urah meteorna voda ogrožala kletne prostore na območju občine Dravograd.
gasilci 1

Ob 16.30 je v naselju Otiški Vrh meteorna voda ogrožala kletne prostore stanovanjskega objekta. Posredovali so gasilci PGD Šentjanž pri Dravogradu, ki so meteorno vodo s cestišča izčrpali. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Sicer pa bodo ponoči padavine od severozahoda postopno ponehale, pričelo se bo jasniti. Na Primorskem bo pihala zmerna burja, ki bo v drugem delu noči že slabela.

V torek bo na Primorskem pretežno jasno s šibko burjo. Tudi drugod se bo delno razjasnilo, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 6, v alpskih dolinah malo pod 0, na Primorskem okoli 8, najvišje dnevne od 8 do 13, na Primorskem do 16 °C.

V sredo in v četrtek bo pretežno jasno. Po nižinah v notranjosti bo precej megle ali nizke oblačnosti, ki bo ponekod lahko vztrajala večji del dneva. V petek se bo prehodno pooblačilo, ponekod bodo občasno rahle padavine.

Vir: ARSO, SPIN

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.