Search
Close this search box.

V Občini Mežica začenjajo akcijo zbiranje starih oblačil in čevljev

Imate doma lepa, čista oblačila in čevlje? Bi jih želeli podariti? Vabljeni, da jih odnesete na Društvo Medgeneracijski center Mežica.

Društvo Medgeneracijski center Mežica organizira akcijo zbiranja starih oblačil in čevljev, ki bo potekala v petek, 12. aprila 2024, od 12. do 19. ure, ter v soboto, 13. aprila 2024, od 9. do 17. ure. Dodatno možnost oddaje je na voljo tudi v nedeljo, 14. aprila 2024, po predhodnem dogovoru z gospo Karmelino na številki 040 233 784.

Vabijo vas, da se pridružite akciji in prispevate svoja stara oblačila ter čevlje, ki so še vedno uporabni. Veliko oblačil je še v dobrem stanju in jih je škoda zavreči, zato vas vabijo, da pridete, izberete in odnesete tiste, ki bi jih želeli ponovno dati v uporabo.

Prosijo, da oblačila in čevlji oddate v zavezanih vrečah ter da so čista in uporabna. Uničena, umazana, poškodovana ali mokra oblačila ne bodo mogli sprejeti.

Sprejemajo različna oblačila in obutev vseh vrst v paru, torbice, spodnje perilo, kopalke, brisače, ter posteljnino.

Na žalost ne morejo sprejeti preprog in tekačev, vzmetnic, kovtrov in vzglavnikov, igrač in plišastih igrač ter raznih odej.

Vaša dobrodelnost bo omogočila, da se številni ljudje razveselijo vaših prispevkov. Zahvaljujejo se vam za sodelovanje.

Vir: Občina Mežica

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Imate doma lepa, čista oblačila in čevlje? Bi jih želeli podariti? Vabljeni, da jih odnesete na Društvo Medgeneracijski center Mežica.