Search
Close this search box.

V Občini Dravograd bo potekala čistilna akcija s sloganom “Očistimo našo krajevno skupnost”

Občina Dravograd skupaj s krajevnimi skupnostmi organizira čistilno akcijo: Očistimo našo krajevno skupnost, ki bo 23. marca 2024.
Fotografija je simbolična

Občina Dravograd v sodelovanju s krajevnimi skupnostmi Dravograd, Libeliče, Šentjanž pri Dravogradu, Trbonje, Črneče, Koroško ribiško družino in ostalimi prostovoljnimi društvi ter organizacijami vas vabi, da se pridružite prostovoljni akciji čiščenja naselij v občini Dravograd, ki bo potekala 23. marca 2024, s pričetkom ob 8.00 uri.

Akcija bo potekala v vsakem vremenu in se izvaja v okviru 15. dneva za spremembe pod geslom »Najbolj zlata je prostovoljska lopata.«

Udeleženci akcije boste na zbirnih mestih v vseh krajevnih skupnostih v KS Dravograd ob 8. uri pred dvorano Špic D prejeli vrečke za smeti, opremo in ob zaključku zasluženo malico.

Akcija bo usmerjena predvsem v odstranjevanje komunalnih odpadkov v naseljih, ob sprehajalnih in kolesarskih poteh, lokalnih cestah ter ob bregovih rek.

Prijave: Prosimo vas, da se predhodno prijavite na KS Dravograd na e-naslov: ks.dravograd@gmail.com ali preko Facebook sporočila Občine Dravogra. Prijave so potrebne zaradi organizacije malice in zagotovitve zaščitnih sredstev.

“Pokažimo, da nam ni vseeno za kraj, v katerem bivamo, ter skupaj naredimo korak k čistejšemu in boljšemu okolju in s tem opomnimo tudi tiste, ki se tega še ne zavedajo,” so zapisali na Facebook strani Občine Dravograd.

Za odvoz zbranih odpadkov bo poskrbelo podjetje Kocerod.

Hvala za vaš prispevek k čistejši in bolj trajnostni skupnosti.

Vir: Občina Dravograd

Občina Dravograd skupaj s krajevnimi skupnostmi organizira čistilno akcijo: Očistimo našo krajevno skupnost, ki bo 23. marca 2024.