Search
Close this search box.

V novi sezoni priljubljenega šova tudi teta in nečakinja z Mute

Snema se 5. sezona enega izmed najbolj priljubljenih resničnostnostih šovov Ljubezen po domače, kjer kandidati iščejo ljubezen. V 5. sezoni bo ljubezen iskalo šest fantov in dve dekleti, med drugim tudi teta in nečakinja s Koroške, natančneje z Mute.

V šovu bosta ljubezen iskali 34-letna Metka Krajnc in njena 24-letna nečakinja Mihaela Krajnc.

Na portalu 24ur.com so o Metki zapisali: “Metka nima velikih pričakovanj, jo pa zanima, kako se snema tak šov. Partner mora biti njen najboljši prijatelj, hkrati pa ji mora biti všeč tudi njegov videz. Je izjemno prijazno dekle in ne mara nesramnosti. Rada ustvarja, riše, oblikuje nakit. Ima veliko hobijev, ki pa ne odganjajo nedeljske osamljenosti, ko so vsi z družinami, ona pa je sama. Rada hodi na spontane izlete nekam ob morje. Na poročno potovanje bi šla na rajski otok, daleč od vseh ljudi.”

Za Mihaelo pa so dodali: “Mihaela je Metkina nečakinja. Sta najboljši prijateljici. Poleg skrivnosti si delita tudi enake interese, želje in okuse. Obema so všeč tetovirani, postavni moški. Moški, kot se spodobi! Tudi ona ne mara nedelj in obožuje vodo. A ona ima raje jezera kot morje, včasih ji je dovolj samo pogled na bližnjo Dravo. Skupaj z družino živita na kmetiji, ki jo bo nekoč prevzela Mihaela. Za zdaj na kmetiji redijo krave dojilje, ona pa bi raje redila bikce in imela turistično kmetijo. Rojstni dan ima poleti, zato je poletje tudi njen najljubši letni čas.”

Več o ostalih tekmovalcih lahko preberete na povezavi tukaj.

VIR: 24ur.com

Dogodki