Search
Close this search box.

V nesreči na štajerski avtocesti udeleženi dve osebni vozili

V prometni nesreči na štajerski avtocesti, ki se je zjutraj zgodila v bližini počivališča Zima v smeri proti Ljubljani, sta bili udeleženi dve osebni vozili. Vse udeležene so z reševalnimi vozili odpeljali v celjsko bolnišnico. Po prvih podatkih kaže na lažje poškodbe, so danes za STA povedali na Policijski upravi Celje.

Dejali so tudi, da ogled kraja še ni zaključen. Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče promet trenutno poteka po odstavnem pasu avtoceste.

Po podatkih prometnoinformacijskega centra je nastal daljši zastoj, ves promet je preusmerjen na regionalno cesto Slovenske Konjice-Stranice-Frankolovo-Vojnik-Celje. Iz Maribora proti Ljubljani se potovalni čas podaljša za več kot uro in pol.

Prav tako se je zjutraj v bližini počivališča Zima zgodila še ena prometna nesreča z gmotno škodo. Voznik tovornega vozila je zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčil v osebno vozilo. V trčenju ni bil nihče poškodovan. Odstranjevanje posledic prometne nesreče pa še poteka, so sporočili s policije.

Dogodki