V nedeljo se na Ivarčkem jezeru obeta pestro dogajanje za najmlajše

Nedeljski Živ Žav je ponovno tu. Tokrat bodo na Ivarčkem jezeru poskrbeli, da bodo vaši malčki lahko uživali v različnih športnih veščinah, tekmovali in se posladkali s sladoledom.

Jutri od 10. ure naprej vabljeni na Ivarčko jezero, kjer se bo odvil še športni dan za najmlajše. Organizatorji so tokrat pripravili otroški tek, ki bo organiziran po različnih starostnih skupinah. Vsak otrok bo prejel diplomo in brezplačen sladoled. Obv4ezne so bile predhodne prijave.

Poskrbljeno pa bo tudi za dodatne aktivnosti, in sicer bodo na športnem dnevu za otroke sodelovali tudi Judo klub Ravne odbojkarski klub s Tinetom Urnautom, Skakalni klub Fužinar, Plavalni klub Fužinar, Lokostrelsko društvo Dravograd Rc Fun Park – daljinsko vodeni avtomobilčki, nastopil bo Jakob Bergant, seveda pa ne bo manjkalo skakanja na napihljivih gradovih.

Prvič na Koroškem, prvič na Ivarčkem, bodo z Rc Fun Park poizkusili prečkati Ivarčko jezero z daljinsko vodenimi avtomobili. Kako naj bi to izgledalo, si lahko ogledate na spodnjem posnetku. V živo pa v nedeljo okoli 12. ure na Otroškem Živa-Žavu na Ivarčkem.

Vse aktivnosti so brezplačne. Več informacij o dogodku pa najdete TUKAJ.