V nedeljo pripravljajo na Ivarčkem jezeru pestro dogajanje za najmlajše

Na Ivarčkem jezeru želijo šport in aktivno preživljanje prostega časa približati tudi najmlajšim, zato so v sodelovanju s Herkul Gym in Čukovim svetom pripravili športno obarvan dogodek, na katerem se bodo otroci lahko pomerili v teku okoli jezera. Hkrati pa skozi ves dan spoznavali različne športe.
IMG_8100

V nedeljo, 22. avgusta, na Ivarčkem jezeru pripravljajo pravo presenečenje za vse otroke, ki si želijo spoznati poklic super junakov gasilcev ali izdelati in ustvariti različne izdelke, morda pa le preprosto uživati v igranju in se zabavati.

Dan bo obarvan tudi športno. Vrhunec dogajanja namreč predstavlja Herkulčkov tek. Tako se bodo lahko najmlajši pomerili v teku in hkrati v različnih športnih veščinah. Organizatorji dogodka pa ob tem, ko se bodo najmlajši zabavali na Ivarčkem jezeru, starše vabijo, da se sprostijo na soncu ob pivu ali okusni ledeni kavi.


Otroški tek okoli jezera bo potekal v dveh starostnih skupinah:
2 – 5 let, start ob 10.30
6 – 9 let, start ob 11.00

Spletna prijava prvim 100 udeležencem zagotavlja majčko in vrečko presenečenja za vašega Herkulčka. Na tek, ki ni tekmovalnega značaja, se lahko prijavite TUKAJ. Spletne prijave zbirajo, do ponedeljka, 16.8. do 10.00 ure. Prijava bo možna tudi na dan dogodka od 9. do 10. ure.

Poleg teka so za vas pripravili tudi pester program športnih delavnic za vaše najmlajše. Z vami bodo:

  • Skakalni klub Fužinar,
  • Judo klub Koroška,
  • Rokometni klub Fužinar,
  • Športni poligon za najmlajše.

Da pa animacij in aktivnosti ne bo zmanjkalo bodo poskrbele delavnice, poslikave obraza, napihljiva igrala, gasilci …

Za dobro vzdušje in povezovanje dogajanja bo skrbel DJ Ukac. Vstop na dogodek, o katerem si lahko več preberete TUKAJ, je brezplačen za vse.

Vir: Herkul Koroška, Ivarčko jezero

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.