Search
Close this search box.

V nedeljo na Ivarčkem jezeru dan za otroke: Predstava, Čukove ustvarjalne delavnice, poslikava obraza, ples

Na Ivarčkem jezeru bodo v nedeljo poskrbeli še za en nepozaben dan. Letošnji 1. Živ žav prinaša obilo zabave in pestro dogajanje za najmlajše.

Vrhunec prvega letošnjega Živ Žav-a bo prav zagotovo nastop teatra Cizamo z otroško predstavo Sirkec Sirkec, ki bo na sporedu ob 11. uri.

Neroden, vendar zabaven in igriv klovn z najmlajšimi deli izkušnje, ki si jih je nabral v cirkusu. Bi radi videli leteče kokoške in najbolj nagajiv klobuk? Zupi si najbolj od vsega želi, da bi ga otroci sprejeli in imeli radi. Zato jih celo poskuša podkupiti z največjim darilom na svetu. Vendar darilo, v veselje vseh prisotnih nemudoma stori žalostni konec. Pa kaj bi se sekirali … Kaj pa če Zupi namesto darila otrokom raje odigra predstavo? Bi radi videli najbolj poreden klobuk na svetu? Bi želeli sodelovati v cirkuški točki? Ste že videli nastopati slavne sestre kokodak? Če ste na vse odgovorili z da, potem vabljeni na Ivarčko jezero, kjer se v nedeljo obeta nepozabna dogodivščina.

Program dogajanja

– Otroška predstava SIRKEC SIRKEC.
– Čukove ustvarjalne delavnice.
– Poslikava obraza.
– Animacija in otroški ples.

Več o dogajanju na Ivarčkem jezeru lahko spremljate TUKAJ.

Na Ivarčkem jezeru bodo v nedeljo poskrbeli še za en nepozaben dan. Letošnji 1. Živ žav prinaša obilo zabave in pestro dogajanje za najmlajše.