Search
Close this search box.

V Narodni dom Mežica prihaja Potujoči cirkus nerodne Avguštine

Otroška predstava Potujoči cirkus nerodne Avguštine bo zadnja predstava v tej sezoni. Dober razlog, da je res ne smete zamuditi.

Ta četrtek, 22. februarja 2024, ob 17. uri si boste v Narodnem domu Mežica lahko ogledali otroško predstavo “Potujoči cirkus nerodne Avguštine”, ki bo vaše najmlajše zagotovo prevzela in navdušila.

Če dodamo, da je zadnja v tej sezoni, je pa resnično ne gre zamuditi. Lutkovno-igrano predstavo bo uprizorilo odlično Gledališče Bičikleta. Gledališče BIČIKLETA je člansko najmanjše možno gledališče, a zato toliko bolj omembe vredno! Začetne ideje, izkušnje, spoznavanje dimenzij lutkovnega ustvarjanja ter seveda želja po burjenju otroške domišljije so vzplamtele ob obiskovanju šole gledališča v Španiji. Gledališču BIČIKLETA so se pridružile vedno nove predstave, posajene v času, podane v prostoru, prežete z iskanjem otroških dogovorov, oblikovane s pogledi novih soustvarjalcev, drugačnih spoznanj in z velikim iskanjem mehkobe življenja.

O predstavi: Klovnesa Avguština, ki skrbi za otroke in dom si želi nastopat v cirkusu, kjer sicer nastopa njen mož Avguštin. Ko Avguštin zboli, na oder stopi naša Avguština. Nerodna Avguština se v cirkusu odlično odreže in postane poguma klovnesa Avguština, ki s cirkusom strumno krene na pot in med občinstvo. V Avguštininem potujočem cirkusu nastopajo akrobati iz celega sveta, miška Karolina, čarodej Antonino, pevka Elza, vrvohodka Elena in tudi lev. Skratka pred vami je čisto prava cirkuška predstava!

Svojo vstopnico si lahko zagotovite TUKAJ.

Dobrodošli v hramu kulture, lepo se bomo imeli!

Vir: ND Mežica

Dogodki

Otroška predstava Potujoči cirkus nerodne Avguštine bo zadnja predstava v tej sezoni. Dober razlog, da je res ne smete zamuditi.