V MOSG sanirali parkirišče na Partizanski ulici in stopnišče pri upravni enoti

V Mestni občini Slovenj Gradec so ob koncu leta zaključili s sanacijo parkirišča na Partizanski ulici ter stopnišča pri vhodu v upravno enoto, ki je bilo poškodovano v prometni nesreči.
Inkedimg_3848_LI

V okviru investicijskega vzdrževanja javnih površin so v slovenjgraški občini konec oktobra pričeli s sanacijo parkirišča na Partizanski ulici. Pri investiciji v vrednosti slabih 13.000 evrov so zamenjali tamponsko podlago in asfaltno prevleko. Pod asfaltno prevleko so se obnovili tudi dotrajane komunalni vodi, pokrovi jaškov pa so sedaj poravnani z nivojem parkirišča, je razvidno iz poročilo o izvedbi investicije, ki je objavljeno na spletni strani občine.

FOTO: SANACIJA PARKIRIŠČA:

Zaradi škode, povzročene v prometni nezgodi k križišču Pohorske in Meškove ulice, pri Upravni enoti Slovenj Gradec, je Mestna občina Slovenj Gradec v decembru 2020 v okviru vzdrževalnih del sanirala stopnišče pri vhodu v upravno enoto, drogove za zastave in ograjo stopnišča ter pohodne površine pred stavbo. Vrednost del je znašala slabih 11.000 evrov, je zapisano v poročilu o izvedbi investicije.

FOTO: SANACIJA STOPNIŠČA PRI UPRAVNI ENOTI:

VIR: MOSG

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.