Search
Close this search box.

V Mežici se je na skupinski vožnji ter blagoslovu štirikolesnikov zbralo 75 motoristov iz celotne Slovenije (VIDEO in FOTO)

V soboto, 22. junija 2019, so se v Mežici zbrali na skupinski vožnji ter blagoslovu štirikolesnikov.

Klub Mežiški ruševci so organizirali druženje, skupinsko vožnjo in blagoslov štirikolesnikov. Zbrali so se ob 9. 30 uri pred barom Peca v Mežici. Ob 11. uri je bila organizirana skupinska vožnja po okoliških krajih, ob 13. uri pa na koči Ruševec zbor in blagoslov štirikolesnikov. Sledilo je druženje, za hrano in pijačo pa je bilo prav tako poskrbljeno. Vožnja in pogostite je uspela, tako kot so si jo zamislili organizatorji.

VIDEO: Srečanje in blagoslov štirikolesnikov v Mežici. Avtor: Saša Topolovec


Kljub slabemu vremenu se je srečanja udeležilo okoli 75 motoristov s štirikolesniki, kar je za tako mali in oddaljen kraj lepo število, so povedali organizatorji. Na srečanje in blagoslov so se pripeljali motoristi iz različnih krajev: Ljubljana, Domžale, Velenje, Kranj, Celje, Murska Sobota, itd.

VIDEO: Srečanje in blagoslov štirikolesnikov v Mežici. Avtor: Saša Topolovec.


Andrej Kolednik, predstavnik Kluba 4×4 Mežiški ruševci je povedal: “Zahvaljujemo se vsem udeležencem, ki so prišli, saj smo skupaj močnejši in brez njih nam ne bi uspelo ustvariti tega dogodka. Mislim, da bo srečanje štirikolesnikov postala vsakoletna tradicija. Zato se bomo maksimalno potrudili.”

VIR in FOTOGRAFIJE: Andrej Kolednik

Dogodki