Search
Close this search box.

V Mežici kmalu komedija “Kako se znebiti bodočega moža?”

Nova komedija, ki vas bo brez dvoma navdušila, prihaja kmalu v hram kulture - Narodni dom Mežica. Na voljo je le še nekaj prostih vstopnic. Pohitite, da ne zamudite.

V torek, 26. marca 2024, ob 19.30 uri vas v Narodnem domu Mežica čaka zvrhan koš smeha in to v družbi vrhunskega Špas teatra. Zabavala vas bo imenitna igralska zasedba: Miha Brajnik, Mojca Fatur, Mojca Funkl, Mario Ćulibrk, Tadej Pišek.

O predstavi: Ni dolgo nazaj, ko je Silvijo zapustil bivši. To pa kar boli. Zato se slednjič odloči za bolj lahkoten pristop k iskanju ‘idealnega’. Poda se na ljubezensko avanturo iskanja bodočega moža in je pri tem prekleto uspešna. Še preveč! Kar trije bi lahko bili bodoči: učitelj Bojan, biznismen Valter in najboljši mizar v mestu Edi, vsi mojstri svoje obrti in vsi trdno odločeni, da se bodo poročili. Samo ne(z)vesta še ni povsem prepričana.

V zabavnih prizorih, ki si sledijo hitreje od vagonov dirjajočega vlaka, se ljubezenska zgodba ali pa recimo raje kar ljubezenske zgodbe simpatične Silvije iz minute v minuto zapletajo. Rekli bi jim lahko ‘gužva pred golom’. K sreči ima Silvija doma dovolj vrat in izhodov v sili. Eden na balkonu, drugi v spalnici, tretji v sobi za goste… Kako dolgo lahko ostanejo ločeni in kdaj bo prišlo do neizogibnega soočenja? Koga bo na koncu izbrala Silvija? Res težka odločitev! Kaj ne bi bila, ko pa se pri vsaki poroki ob ljubi osebi marsikaj obljubi! Mogoče pa jo lahko reši prijateljica Ema?

Kjer bi lahko šlo kaj narobe, bo tu tudi šlo narobe! Kjer pa bi šle lahko zadeve s popolnim bodočim vsaj malo v pravo smer, žal ne gredo. Izbira tistega ‘za vedno’ pač nikoli ni enostavna!

Zabavna komedija, ki jo je spisal svetovno znani mojster humornih iger Derek Benfield, navdušuje s hitrostjo zapletov in preobratov. Več jih boste videli, bolj se boste smejali. Zagotavljajo vam dve uri čistega smeha!

Vstopnice so na voljo TUKAJ. Cena vstopnice znaša 25 evrov.

Vir: ND Mežica

Dogodki

Nova komedija, ki vas bo brez dvoma navdušila, prihaja kmalu v hram kulture - Narodni dom Mežica. Na voljo je le še nekaj prostih vstopnic. Pohitite, da ne zamudite.