Search
Close this search box.

V Mežici iščejo direktorja Javnega kulturnega zavoda Narodni dom Mežica

Svet Javnega kulturnega zavoda Narodni dom Mežica je v petek, 11. 9. 2020, na spletni strani Občine Mežica objavil Javni natečaj za zasedbo položaja direktorja Javnega kulturnega zavoda Narodni dom Mežica.

Kandidatke in kandidati vložijo prijavo v pisni obliki v roku 8 dni od objave na uradni spletni strani ustanoviteljice in na spletni strani zavoda. O izbiri pa bodo pisno obveščeni najkasneje v roku 8 dni po opravljeni izbiri.

Delo se opravlja v prostorih Narodnega doma v Mežici, Trg 4. aprila 4, Mežica. Z izbranim kandidatom ali kandidatko bo sklenjena ustrezna pogodba obligacijskega prava z delovnim časom 8 ur tedensko (32 ur mesečno), za dobo petih let, z možnostjo ponovnega imenovanja.

Poleg splošnih zakonskih pogojev morajo kandidati izpolnjevati še naslednje pogoje:

  • da so državljani Republike Slovenije,
  • da imajo najmanj višjo strokovno izobrazbo,
  • da imajo najmanj 5 let delovnih izkušenj, priporočljive izkušnje pri vodenju in organizaciji kulturnih in drugih prireditev,
  • da poznajo delovanje zavoda in kulturnih institucij v Republiki Sloveniji,
  • da izkazujejo delovne rezultate, iz katerih izhaja, da lahko uspešno in strokovno opravlja dela organizacijskega in programskega direktorja/direktorice,
  • da s svojimi izkušnjami in dosedanjim delom dokazujejo vodstvene sposobnosti.

Od kandidatov in kandidatk pa pričakujejo tudi, da imajo vodstvene in organizacijske sposobnosti, da poznajo delo z računalnikom v okolju Windows in imajo opravljen vozniški izpit B kategorije.

Kot delovne izkušnje se štejejo delovna doba na delovnem mestu, za katero se zahteva ista stopnja izobrazbe, in čas pripravništva v isti stopnji izobrazbe, ne glede na to, ali je bilo delovno razmerje sklenjeno oziroma pripravništvo opravljeno pri istem ali pri drugem delodajalcu. Kot delovne izkušnje se upošteva tudi drugo delo na enaki stopnji zahtevnosti, kot je delovno mesto za katero oseba kandidira, pri čemer se upošteva čas opravljanja takega dela in stopnja izobrazbe, je navedeno v objavi na spletni strani občine.

Vse ostale informacije o Javnem natečaju za zasedbo položaja direktorja Javnega kulturnega zavoda Narodni dom Mežica najdete TUKAJ, kjer so naveden tudi delovne naloge in ostali pogoji za zasedbo prostega delovnega mesta. Informacije o izvedbi javnega natečaja pa daje Blaž Šušel na tel. št.: 031 616 899.

Vir: Spletna stran Občine Mežica

Dogodki

Svet Javnega kulturnega zavoda Narodni dom Mežica je v petek, 11. 9. 2020, na spletni strani Občine Mežica objavil Javni natečaj za zasedbo položaja direktorja Javnega kulturnega zavoda Narodni dom Mežica.