V Mežici bo spet dišalo po makaronflajšu (in r’pičevi tifi)

V Mežici bo potekal 2. festival makaronflajša (in tife). Prireditev se bo odvijala v soboto, 21. avgusta, na platoju za Narodnim domom v Mežici. Narodni dom Mežica je tudi uradni organizator prireditve, je danes preko Facebooka sporočil Dejan Dimec, sicer pobudniki in v sodelovanju z občino tudi organizator prvega festivala, ki so ga v Mežici pripravili aprila 2019.
VIP05164

25 ekip bo kuhalo vsaka svoj čudežni makaronflajš, ki bo za obiskovalce na voljo okoli 13. ure. Zraven pa se boste tudi tokrat lahko osvežili z r’pičevo tifo. “Seveda ste vabljeni, da se nam pridružite že ob 9:00, ko bo naša godba naznanila začetek kuhanja, kuhanje pa bo tekom celega dopoldneva spremljal glasbeni program koroških izvajalcev,” je v povabilu navedel Dimec.

Za prijavo ekipe pokličite na 041 383 868 ali pišite na dejan.dimec1@gmail.com. Skrajni rok za prijavo je 15. avgust.

“Vstopnina za dogodek znaša 5 eur in garantiramo vam, da boste odšli siti, veseli in še enkrat siti. Pričakujemo dan poln dobre volje, druženja in skrivnih kuharskih naklepov. Vabljeni, da z obiskom tudi vi dodate svoj makaronček v mozaik dogajanja v naši občini,” dodaj Dimec, ki opozarja, da s prijavo ekip pohitite, saj je število sodelujočih ekip omejeno.

“Prireditev temelji na prijateljski osnovi in ne bo tekmovalnega značaja, ker smo mnenja, da se z okusi ne da tekmovati in »kuhinjo« prepuščamo Evroviziji,” je zapis sklenil glasbenik in kuharski navdušenec Dejan Dimec.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.