Search
Close this search box.

V Mestni občini Slovenj Gradec na voljo spletni pregledovalnik delovišč za boljšo obveščenost občanov

Na voljo je spletni pregledovalnik delovišč.

Po lanskih katastrofalnih ujmah in intervencijskih delih Mestna občina Slovenj Gradec v letošnjem letu nadaljuje s sanacijo škode. V kakšni fazi so dela in kje se izvajajo, se lahko odslej prepričate s klikom na spletni pregledovalnik delovišč, ki so ga vzpostavili, da bi občane in občanke kar najbolje, predvsem pa ažurno informirali o poteku obnovitvenih del.

Vsa predvideni projekti iz predhodnega sanacijskega programa v mestni občini so na zemljevidu označeni s številkami. Če so rdeče barve, pomeni, da je projekt v fazi pridobivanja projektne dokumentacije. Z rumeno barvo so označeni projekti v izvajanju, z zeleno barvo pa bomo označili projekte, ko bodo zaključeni.

Pod številkami posameznih delovišč bo bralec/bralka našel vse podatke o investiciji, pa tudi fotografije z gradbišč. 

Mestna občina Slovenj Gradec je v lanskih petih škodnih dogodkih v času od maja do novembra utrpela skupno škodo v višini skoraj 60 milijonov evrov, največjo v poplavah 4. avgusta. Sprožilo se je 248 plazov, od tega 197 na kmetijskih površinah, ostalo pa so plazovi in usadi na cestah ter plazovi za stanovanjskimi objekti. Popolnoma so se porušili štirje mostovi, trije so poškodovani. Na seznamu vladne službe za obnovo po lanskih poplavah, ki sicer še ni dokončen, sta v Mestni občini Slovenj Gradec za izselitev predvideni dve družini. 

Povezavo do posameznih delovišč najdete TUKAJ.

Vir: MO Slovenj Gradec

Dogodki

Na voljo je spletni pregledovalnik delovišč.