Search
Close this search box.

V Mehanizaciji Miler na dnevih odprtih vrat veliki popusti in številne ugodnosti

Uspešno Koroško podjetje, Mehanizacija Miler d.o.o., ki deluje na šestih lokacijah, v Dobji vasi, v Slovenski Bistrici, Mostah pri Komendi, Velikem Podlogu, Beltincih in Ajdovščini, pripravlja dneve odprtih vrat.

Dnevi odprtih vrat Mehanizacije Miler d.o.o. – 6. in 7. marec 2020.

Podjetje Mehanizacija Miler d.o.o. je nastalo na Prevaljah v mesecu marcu leta 2001 in se uvršča med hitrorastoča podjetja. V desetih letih so iz desetih zaposlenih prišli na 50 zaposlenih. V letu 2016 so na Ravnah odprli nov poslovno trgovski in servisni center ter sedež podjetja preselili v Dobjo vas. Poleg prodaje strojev, kmetijske opreme, vrtnega programa, avtoprikolic in potrošnega materiala ponujajo tudi hiter in kvaliteten servis na domu po vsej Sloveniji.

V Sloveniji so vodilno podjetje na področju prodaje kmetijskih priključkov, prodajni program pa obsega zgolj najbolj kakovostne znamke, s katerimi nudijo kupcem najboljše izkušnje, hkrati pa jih tudi v celoti podpirajo pri delu s servisom in trgovino z rezervnimi deli.

Zastopajo znamke Krone, Joskin, Elho, Bargam, Reform, Eschlböck, Posch, Tobroco, Oehler, Rauch, BVL, Sfoggia, Farmtech, Vitli Krpan, Vigolo, APV, Irrimec, Regent. Z aprilom 2020 dodajajo njihovemu prodajnemu programu tudi traktorje Lindner.

Mehanizacija Miler d.o.o. letos praznuje 10-letnico poslovalnice v Slovenski Bistrici. Ob tem slovesnem času so za svoje stranke pripravili posebno ponudbo ob dnevih odprtih vrat 6. in 7. marca. Na večinoma vse izdelke iz trgovine ponujajo najmanj 10 % popusta pri nekaterih izdelkih pa so popusti tudi do 30 %.

Svoje izdelke ponujajo tudi na spletu www.kmetijskaoprema.si. Njihova spletna trgovina je bila leta 2019 prejemnica nagrade trgovec leta – best specialised store. Trgovinam pa z marcem 2020 dodajajo ponudbo motornih žag in kosilnic Husqvarna. Pri tem naj še omenimo, da nameravajo v Ajdovščini graditi večjo poslovno enoto s trgovino, kjer imajo že tudi kupljeno zemljišče.

Dogodki