V ljubljanskem BTC-ju velika gneča pred trgovinami

V statističnih regijah z boljšo epidemiološko sliko so se 15. decembra odprle tudi trgovine z oblačili, obutvijo, športno opremo in motornimi vozili. Vendar je možen le nakup, pomerjanje oblačil in obutve pa ni dovoljeno. Preverili smo, kakšno je stanje v enem od nakupovalnih središč v Ljubljani.
131892273_831369277647111_9016349532497129515_n

Od 15. do 23. decembra bo v omejenem obsegu sproščen javni potniški promet, s 15. decembrom so se po vsej državi odprli tudi frizerski in kozmetični saloni, cvetličarne, avtopralnice in kemične čistilnice. V osrednjeslovenski, goriški, obalno-kraški in gorenjski statistični regiji pa je uporabnikom aplikacije #Ostanizdrav dovoljeno gibanje zunaj občine prebivališča in nakupovanje v trgovinah z oblačili, obutvijo, športno opremo in motornimi vozili.

FOTOGALERIJA: Utrinek dopoldanskega dogajanja v ljubljanskem BTC-ju

Kot je na dopoldanski novinarski konferenci o aktualnem stanju glede bolezni Covid-19 pojasnil vladni govorec Jelko Kacin, bo predvidoma danes sklicana še ena dopisna seja, na kateri bodo sprejete nekatere spremembe, vezane na delovanje storitvenih dejavnosti, ki v časovni stiski včeraj niso bile uvrščene na sejo. Katere točno bodo te spremembe, vas bomo obvestili na popoldanski novinarski konferenci, predvidoma ob 16. uri.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja